Când vrei să te angajezi într-un domeniu, cauți să te duci la cea mai bună companie. E normal să fie așa. Cea mai bună firmă îți garantează cele mai multe avantaje. Știi că acolo primești maximul de beneficii. În videochat Iași, Lucky Studio deține acest statut de 10 ani. Suntem cel mai bun studio de videochat din Iași și vom fi mult timp Nr. 1. Angajează-te și tu la Lucky Studio dacă vrei să faci bani într-un studio premium!

La Lucky Studio, faci câți bani vrei tu!

La oricare alt job din Iași, primești un salariu. Asta dacă presupunem că te poți angaja pe timpurile astea. Că știi ce CV-uri și scrisori de recomandare se cer peste tot… Și pentru cel mai simplu post ți se solicită pregătire ca de astronaut. Salariul ăla, dacă-l iei, e de 1.600-1.700 lei lunar. Cam asta e media. Mai sus nu poți să te duci, decât dacă stai ani de zile în locul ăla. Ca să nu mai spunem că te pun ăia la muncă de nu mai poți. Din fericire, în videochat în Iași, lucrurile se întâmplă complet diferit. Lucky Studio te angajează imediat, fără să-ți cerem dovezi de studii sau alte recomandări. Pur și simplu, dacă ai peste 18 ani și știi limba engleză, te invităm să faci bani la noi.

Spre deosebire de joburile alea de care vorbeam, la Lucky Studio lucrezi la liber. Adică, în loc să fii limitată de un salariu fix, câștigi cât vrei tu. Asta e o mare diferență în avantajul tău. În medie, un model de videochat din Iași câștigă la Lucky Studio câteva mii de dolari pe lună. Exact, sunt o mulțime de bani! Fă comparația între câteva mii de dolari pe lună și cei 1.600-1.700 lei lunar din altă parte. Parcă sună altfel… În plus, ca model la Lucky Studio, lucrezi după un program normal, de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Programul ăsta e și flexibil.Adică poți să alegi tu dacă vrei pe tura de dimineață sau pe tura de noapte.

Într-un cuvânt, la Lucky Studio faci o mulțime de bani și ai și timp pentru tine. Ca să-ți organizezi mai bine timpul și să ai susținere non-stop, ești ajutată de 13 trainere! Ăsta e un record în videochat în Iași. Lucky Studio are un departament de training atât de dezvoltat pentru că ne dorim pe bune să investim în succesul tău. Spre deosebire de alte studiouri care se mulțumesc să câștige și ele ceva din munca ta, trainerele de la Lucky Studio chiar se ocupă de tine. Facem treabă serioasă, ne pregătim intens profesional ca să te ajutăm. Rezultatele le vezi în încasări. Ăsta e unul dintre motivele pentru care modelele de la Lucky Studio fac recorduri de încasări în videochat Iași. Unele dintre ele chiar depășesc 10.000 $ lunar, banii lor!

Angajează-te și tu la cel mai bun studio de videochat din Iași!

Știi de ce se spune despre Lucky Studio că e cel mai bun studio de videochat din Iași? Pentru că, fără falsă modestie, chiar așa suntem. Iar asta o putem dovedi oricând cu cifre. Pur și simplu, îți garantăm cel mai avantajos sistem de bonusare din videochat în Iași. Cu alte cuvinte, la Lucky Studio obții mai mult din banii făcuți de tine pe site-uri. În primele tale 2 luni la Lucky Studio, îți garantăm comisionul extraordinar de 80! Și după primele 2 luni, primești comisioane-record. În plus, îți dăm bani de transport lunar, machiaj zilnic gratuit, lecții de engleză gratuite, împrumuturi fără dobândă pentru operații estetice. Așadar, primești multe, foarte multe avantaje ca să-ți meargă bine.

Deși Lucky Studio e studio certificat LiveJasmin, adică avem o colaborare privilegiată cu cel mai mare site de videochat din lume, lucrăm și prin tehnica multi-site. Adică, dacă simți că ți se potrivesc alte site-uri, împreună cu trainerele tale puteți alege ce e mai bun pentru tine. Asta îți dă o mare libertate în a face bani. Poți experimenta, poți testa, apoi ai șansa să te concentrezi pe ce te avantajează pe tine. Ținem cont de preferințele tale și ne adaptăm imediat la ele. Așa facemși cu amenajarea camerei în care vrei să lucrezi la Lucky Studio. O adaptăm pentru nevoile tale specifice, să fii cât mai mulțumită.

Tot acest pachet complet de avantaje ne asigură statutul de cel mai bun studio de videochat din Iași. De asta vin atâtea fete să lucreze la Lucky Studio. Echipa e 100% feminină, serioasă, cu mult respect și căldură. Ne place ce facem și bucuria noastră e să te ajutăm să-ți fie bine. Te așteptăm cu mare drag la Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iași! Zâmbește mereu și simte-te liberă să faci bani! Cât de mulți bani vrei tu!

Lucky Studio videochat Iași

Telefon: 0742 286 286

www.luckystudio.ro

 

 

  coral