Fiica cea mică a Anamariei Prodan s-a accidentat grav la picior în timp ce se antrena pe terenul de bachet. Se pare cpă Sarah Dumitrescu a ajuns de urgență la spital, și-ar fi rupt picior. O bună perioadă de timp ea nu va mai putea performa pentru echipa la care este angajată.

Vești nu foarte bune vin din America. Sarah Dumitrescu are o carieră de invidiat în bachet, tocmai peste Ocean, în America. A muncit mult și a ajuns acolo unde și-a dorit, jucătoare la Ole Miss Lady Rebels.

Iată că ieri, Sarah a suferit o accidentare gravă. Și-ar fi rupt piciorul pe terenul de bachet și a fost transportată de urgență la spital.

Pe pagina oficială a echipei unde evoluează Sarah Dumitrescu a fost anunțat faptul că adolescenta nu va mai juca în acest sezon. Colegele de echipă ale lui Sarah și-au arătat deja susținerea și i-au transmis o mulțime de mesaje.
Anamaria Prodan, decpre cariera fiicei sale în bachet

Sarah este și ea mândria familiei pe parte de sport. Îi merge foarte bine, este în State, este cel mai bun copil la categoria ei de vârstă din America la baschet. A avut de ales din 40 de oferte de la 40 de universități mari din America, ne-am decis foarte greu', a spus Anamaria Prodan acum ceva timp.

coral