Cu doua luni in urma, Betty Salam si sotul ei isi botezau baietelul si se bucurau de o petrecere de zile mari.  Iar acum… Fiica si ginerele ”Regelui manelelor” sunt acuzati ca s-ar fi sustras de la plata mega-botezului organizat la Palatul Stirbey din Capitala!

In luna martie a acestui an, Betty Salam si Catalin Visanescu au organizat o super-petrecere la Palatul Stirbey din Bucuresti, acolo unde au sarbatorit cu fast crestinarea baietelului lor, Matthias. La doar doua luni distanta de la grandiosul eveniment, cei doi tineri parinti sunt acuzati ca nu si-au achitat facturile pentru serviciile de care au beneficiat la mega-botezul de la Palatul Stirbey.

„Au invocat tot felul de scuze”

Potrivit cancan.ro, Betty Salam si sotul ei nu ar fi achitat contravaloarea tortului si a candy-barului, suma care nu ar fi deloc de neglijat. Potrivit surselor noastre, fiica si ginerele lui Salam s-ar sustrage de la plata a nici mai mult, nici mai putin de 12.000 de lei.

”Cei care s-au ocupat de prajituri si de tort nu sunt singurii care se afla in aceasta situatie. Sunt mai multi furnizori carora cei doi nu le-au achitat contravaloarea serviciilor. Pe cei care au facut tortul si candy-barul tot i-au amanat cu plata. Tot timpul au invocat tot felul de scuze. Ba Catalin e plecat in turneu cu socrul sau, ba ca o sa plateasca esalonat. I-au dus cu zaharelul, cum s-ar spune. Oricum, toti cei care s-au ocupat de botez au o paguba serioasa”, a declarat o sursa

 

coral