Ioana Boureanu a implinit 18 ani, iar tatal ei s-a ocupat de petrecerea unde tanara si invitatii ei au sarbatorit evenimentul cu mult fast. Fiica lui Cristi Boureanu a primit un bolid scump cu ocazia zilei sale de nastere si deja se mandreste cu bijuteria pe patru roti rosie. Ea a facut publice primele imagini cu masina rosie ca focul, iar in poze se poate vedea si cat de sexy s-a imbracat la petrecerea majoratului, care a avut loc la cateva zile de la bataia crunta pe care a primit-o intr-un club din Bucuresti.

Fiica lui Cristi Boureanu a primit un bolid scump la petrecerea majoratului

In varsta de 48 de ani, Cristian Boureanu i-a oferit fiicei sale cu ocazia implinirii varstei majoratului o masina Audi, in valoare de 15.000 de euro. Fericita pana peste cap de cadoul primit din partea tatalui ei, Ioana Boureanu s-a pozat provocator pe capota bolidului rosu si a facut publice imaginile.

“La multi ani!!!?”, “Uuuu acum tu ma plimbi, ne vedem zilele astea ca n-am putut cum sa ajung te iubesc, sissyyy”, “Ai vazut ce frumusete te faci??? Sa fii cuminte??” sunt trei dintre mesajele postate de prietenii sarbatoritei.

Dupa cum se poate vedea in fotografia de mai jos, dar si in cele din galeria articolului, Ioana Boureanu a imbracat o rochie foarte sexy, care i-a evidentiat trupul de zeita. Sarbatorita a petrecut multe ore alaturi de cele mai importante persoane din viata ei.

Cristi Boureanu ii este alaturi fiicei sale in experienta traumatizanta petrecuta weekendul trecut si deja a facut toate demersurile impotriva agresoarelor: “Ioana este o fata puternica, a inceput sa mearga la scoala, desi nu se simte bine. O doare capul, are vanatai si cucuie. Zilnic, trebuie sa schimbe bandajele. Nu e deloc bine. Se ocupa avocatii de tot. Am depus plangere impotriva celor vinovate. Au lovit-o cu un pahar fix in moalele capului, a tasnit sangele ca-n filmele de groaza. Am fost la medic, a cusut-o, am fost si la INML, pentru a scoate certificat medico-legal”, a declarat fostul politician, relateaza click.ro.

coral