Ioana Boureanu, fiica fostului politician Cristian Boureanu, a fost batuta mar, sambata noaptea, intr-un club din Bucuresti. Tatal tinerei a confirmat incidentul.

In celebrul club Loft s-a intamplat ”nenorocirea” pentru Ioana Boureanu, fata fostului politician Cristian Boureanu! Tanara a ajuns acolo pentru o distractie ca la carte, asa cum obisnuieste s-o faca atunci cand calca pragurile cluburilor, doar ca totul a iesit pe dos. Ba chiar mai prost decat in cele mai negre cosmaruri! Ioana a fost batuta cu salbaticie de trei tinere, toate de etnie roma, din spusele martorilor.

Agresoarele au batut-o in doua reprize si s-a lasat cu siroaie de sange, rani pe tot corpul, chiar si la cap! Este imaginea de cosmar pe care Cristian Boureanu a vazut-o sambata seara, la scurt timp dupa ce a fost anuntat ca fiica lui a fost batuta.

De unde a plecat scandalul

Se pare ca scandalul ar fi inceput in toaleta clubului, unde Ioana a dat nas in nas cu tinerele care aveau sa o bata  crunt, cateva minute mai tarziu. Ioana a cerut voie sa se spele pe maini, dar s-a trezit, brusc, cu o palma peste fata! Si, la scurt timp, toate trei fetele care erau in baie au tabarat pe fata fostului politician. Pumni, picioare!

Bodyguarzii au intervenit, Ioana a ramas in club

Bodyguarzii clubului au ajuns la locul incidentului si le-au luat pe cele trei agresoare pes us si le-au dat afara din incinta. Ioana si prietena ei, care isi serba ziua de nastere, au ramas  in club. A fost asigurata ca nimic nu se mai poate intampla.

Cristian Boureanu a confirmat incidentul

Cristian Boureanu a confirmat faptul ca Ioana a fost batura in club. ”Da, a luat bataie. Am vorbit cu ea, am vazut-o, urmeaza sa facem plangere. Confirm ca a luat bataie, dar mai multe nu spun, pana nu facem lucrurile legale, asa cum trebuie facute”, a spus Boureanu.

coral