Cristina Siscanu i-a daruit o printesa lui Madalin Ionescu in urma cu doi ani, insa, fostul prezentator mai are o fata si un baiat din prima casatorie. Inainte sa devina ramana insarcinata, vedeta si-a indeplinit cu succes rolul de mama in cresterea si educatia copiilor sotului ei: Stefania si Filip. Fata lui Madalin Ionescu a decis sa se mute de acasa, iar mama sa vitrega a spus ce se intampla, de fapt, in familia lor.

Stefania, fiica lui Madalin Ionescu, se muta de acasa

Cristina Siscanu se numara printre cele mai fericite femei, pentru ca a reusit sa pastreze un echilibru intre cariera si familie, iar in cea din urma a bifat cele mai multe reusite. Ea este bucuroasa ca, desi, intre fiica ei biologica copiii lui Madalin Ionescu exista diferente mari de varsta, ei sunt foarte uniti. In cadrul unui interviu ea a vorbit despre mostenitorii lor, dar si despre decizia fiicei sale vitrege de a se muta din casa. Potrivit declaratiilor vedetei, Stefania va implini in curand 22 de ani si isi doreste sa isi ia viata in propriile maini si sa locuiasca singura. Din fericire, tanara a ales sa stea la cateva strazi distanta de familia ei.

“Noi avem copii de toate varstele, cu preocupari diferite. Stefania implineste 22 de ani, vrea sa ia viata in piept si se pregateste sa se mute de acasa, la cateva strazi distanta de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Daca o intrebi pe cea mica pe cine iubeste cel mai mult o sa spuna ca pe „Pepe”. Asa il alinta ea pe Filip, nu stiu de ce. Ii zice si Filip, dar mai des: «Pepe». Pe Stefania o alinta: «Sisi». Pe Filip il mangaie, il pupa, se joaca cu el, ii gateste in bucataria ei de jucarie, iar el se preface ca bea si mananca tot ce ii pregateste ea. Fac si puzzle-uri impreuna. Filip are o rabdare incredibila cu ea”, a declarat Cristina Siscanu, relateaza WOWbiz.ro.

Cristina Siscanu a devenit mama pentru prima data in primavara lui  2017. Fetita ei, Petra, a venit pe lume pe 29 aprilie 2017. Vedeta era obisnuita cu rolul de mama, pentru ca i-acrescut si s-a ocupat de educatia celor doi copii pe care sotul ei, Madalin Ionescu, ii are din primul mariaj.

coral