Fiica Ralucai Moianu, Mara, are deja 15 ani si este extrem de frumoasa. Fata fostei prezentatoare a emisiunii „Iarta-ma” a castigat recent un premiu pentru frumusetea ei. Mama ei este tare mandra de ea, mai ales ca a reusit sa ajunga la liceul unde si-a dorit. Mara este in clasa a 9-a la Colegiul National Ion Luca Caragiale din Capitala.

Fiica Ralucai Moianu, ca o papusa

Recent, la Balul Bobocilor, Mara a luat locul trei la concursul de Miss & Mister 2019. Raluca a scris cateva randuri in care se poate observa cat de mult isi iubeste fata. Desi a luat doar locul trei, pentru mamica fata este cea mai frumoasa.

„Frumoasa mea a avut curaj sa se inscrie, a muncit mult sa iasa dansul perfect si a purtat o rochie de seara splendida. Locul 3 in seara asta. Pentru mine, tu esti oricum cea mai frumoasa!”, a scris Raluca Moianu la o fotografie pe care a postat-o in mediul online.

Mara si-a pierdut tatal anul trecut

Imaginea pe care a postat-o fosta prezentatoare de la Televiziunea Nationala a primit peste 1.000 de like-uri, iar fanii vedetei au remarcat frumusetea Marei. Adolescenta de 15 ani are niste ochi frumosi si un chip fin, precum al unei papusi de portelan. Frumusetea a mostenit-o de la tatal ei, caci Mara ii seamana leit. Vedeta de televiziune a fost greu incercata in ultima vreme. In urma cu doar un an, tatal Marei s-a stins din viata.

Chiar daca Raluca divortase de Marius Ancuta in anul 2013, cei doi au pastrat o relatie de prietenie, mai ales de dragul fetei pe care o au impreuna, care astazi este o adevarata domnisoara. Vedeta si-a reluat viata in piept si incearca sa fie si mama si tata pentru tanara. Raluca este una dintre cele mai iubite prezentatoare din Romania, cunoscuta pentru emisiunile cu cazuri sociale pe care le prezenta la TVR.

coral