Una dintre cele doua probleme legale stresante ale lui Alex Velea s-a rezolvat: a reusit sa-si treaca baietii pe numele lui. A mai ramas cea a eliberarii Antoniei din casatoria cu Vincenzo Castellano.

Desi a primit decizia instantei ca el este tatal celor doi baieti ai Antoniei inca de pe data de 24 aprilie, Alex Velea a reusit abia zilele trecute sa-si treaca numele in certificatele de nastere ale celor doi fii ai sai, Dominic si Akim.

Inca de la venirea lor pe lume, acestia s-au numit Castellano, dupa cel care ii era si inca ii este sot Antoniei, in acte. Iar pentru a definitiva procedura de trecere micutilor pe numele sau, cantaretul a fost nevoit sa lase sa treasca toate termenele date de instanta pentru un eventual apel facut de Vincenzo Castellano.
Urmeaza botezul lui Dominic si al lui Akim, anul acesta

Acum, cu aceasta problema rezolvata, Velea poate trece la urmatorul nivel: crestinarea copiilor. Botezul lui Dominic si al lui Akim, care a fost amanat tocmai din pricina ca baietii nu erau, in acte, ai lui, urmeaza sa aiba loc anul acesta.

De-acum, o singura problema legala le mai complica viata lui Alex Velea si Antoniei: faptul ca ea nu a scapat inca din casnicia cu italianul Vincenzo Castellano. Cantareata ar fi putut grabi procesul, daca ar fi acceptat pronuntarea divortului fara stabilirea custodiei comune a fetitei lor, insa asta ar fi insemnat asumarea riscului sa o piarda pe Maya, fiica ei cu Castellano. Nedorind asta, Antonia trebuie sa mai astepte pana in septembrie, cand judecatorii italieni ar putea transa, in sfarsit, problema.

coral