Vasile Daniel Balint, unul dintre fiii interlopului Sile Cămătaru, a fost prins în Italia, după ce a fugit din România și a fost dat în urmărire internațională, având o condamnare la 3 ani și 7 luni de închisoare.

Poliția Capitalei a anunțat marți că, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, cu o zi în urmă a fost depistat un bărbat urmărit internațional, care căutat în baza unui mandat european de arestare.

Fiul lui Sile Cămătaru, condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, a fost prins în Italia

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis în 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite printr-un ordin provizoriu de protecție.

„Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării”, a precizat Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Vasile Daniel Balint, fiul interlopului Sile Cămătaru.

Albert Balint a fost condamnat la închisoare

Fiul lui Sile Cămătaru a fost găsit vinovat pentru faptul că, în momentul în care conducea acesta nu deţinea un permis de conducere. Pe lângă această faptă, Balin a fost acuzat că a refuzat prelevarea de mostre biologice.

De câţiva ani încoace, acesta a fost implicat în numeroase scandaluri din care a scăpat mereu cu basma curată. De cele mai multe ori victimele sale nu au avut curaj să vorbească sau au povestit autorităţilor dar la scurt timp după acest lucru, aceleaşi victime renunţau la declaraţii.

Acesta a fost condamnat în 2019 de judecători după ce a fost prins drogat şi fără permis de conducere la volanul unui autoturism

„La data de 27.12.2019, Albert Florian Balint a condus autoturismul marca BMW X5 cu numărul de înmatriculare (…) pe DN 65 – E574, în interiorul comunei Găneasa, jud. Olt, având suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice, iar la solicitarea organelor de poliţie, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanaţelor psihoactive”, se arăta la acea vreme în rechizitoriul procurorilor. coral