Sfarsitul anului 2018 a venit cu o veste extraordinara pentru fanii emisiunii „Neatza cu Razvan si Dani”. Flavia Mihasan, „vecina” celor prezentatori urmeaza sa devina mama pentru prima data, peste numai cateva luni.

Razvan si Dani au tot batut apropouri zilele acestea despre sarcina ei, insa Flavia a preferat sa nu vorbeasca public despre acest eveniment fericit din viata ta. Cei doi s-au chinuit inclusiv sa compuna versuri ca sa o determine sa recunoasca faptul ca este insarcinata.

Asa ca Flavia le-a marturisit azi, fara ocolisuri, ca viata sa se va schimba.

„Nu inteleg de ce nu ma intrebati direct. Ba da, sunt”. „Sa iei o foaie si un pix si sa ne explici cum ai facut sa ramai gravida”, a glumit Dani.

Cateva minute mai tarziu, graviduta Flavia a marturisit ca si-ar fi vrut gemeni. „Dani, acum, cand stam de vorba noi doi, nu mai suntem doi. Suntem trei. As fi vrut sa fim patru, dar suntem doar trei”, a spus Flavia Mihasan.

Dupa mai multe saptamani de speculatii, una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania a confirmat sarcina.

„De acum inainte, vom sarbatori totul altfel. Cel mai frumos cadou e pe drum si ne-a ales pe noi. 16 saptamani de sarcina”, a anuntat Flavia pe pagina sa de socializare, iar felicitarile nu au intarziat sa apara.

Dupa mai multi ani de relatie cu fostul iubit, Flavia s-a despartit de acesta, apoi a avut o relatie de cateva saptamani cu Codin Maticiuc.

Vedeta Antenei 1 nu este singura care urmeaza sa devina peste numai cateva luni mama. Andreea Balan, Mirela Vaida si Simona Gherghe vor deveni din nou mame in urmatoarele luni. Si fosta prezentatoare TV, Laura Teodoru, urmeaza sa aduca pe lume un baietel, peste numai cateva luni. Aceasta a facut anuntul de curand.

coral