Îndrăgitul actor Florin Piersic a trasnmis pentru finalul anului un mesaj românilor. Acesta a vrut să le aducă zâmbetul pe buze celor care îl urmăresc într-o perioadă de grea încercare pentru întreaga lume. 

Florin Piersic se află în timpul unor filmări la Cluj. Marele actor care pe 27 ianuarie va împlini vârsta de 85 de ani le-a transmis o urare românilor, în cadrul unui interviu.

„Vă doresc, să dea Dumnezeu să fie așa, un an bun, cu sănătate și cu speranță”, a spus acesta intr-un interviu acordat TVR Cluj.

De asemenea actorul a ținut să-i reamintească publicului său faptul că îi datorează totul.

„Inima mea, întreagă…Aproape întreagă, inima mea, vă aparține. Vă doresc, să dea Dumnezeu să fie așa, un an bun, cu sănătate și cu speranță, nu uitați. Sunt, rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră. La mulți ani!”

Florin Piersic, dragoste nesfârșită pentru public.

„E extraordinar, nu-mi vine să cred că totuși am această bucurie că după șase luni de zile în care am fost în pandemie toți, și dvs. și noi, actori, actrițe, tehnicieni, decoratori, muzicieni (…) să ne întâlnim cu publicul. Am două cuvinte pe care le iubesc în viața mea: bucurie și speranță.”, a spus marele actor în urmă cu ceva timp la Sinteza Zilei.

coral