Florin Salam ar trece printr-o perioadă destul de dificil din punct de vedere al sănătății, a fost informaţia care ieri a şocat showbiz-ul. Mai mult, au apărut şi declaraţii date de Dan Bursuc care confirmau că Salam "nu e bine" din punct de vedere medical. Dan Bursuc a infirmat tot, spunând că acele declaraţii nu-i aparţin.

Florin Salam ar avea probleme de sănătate

Starea artistului nu ar fi una deloc bună

Update. Dan Bursuc a negat că ar fi declarat că Florin Salam are probleme de sănătate, spunând că acele declaraţii nu îi aparţin. Potrivit impact.ro, Salam traversează o perioadă dificilă din punct de vedere medical.

În ultima perioadă Florin Salam a apărut tot mai puțin în spațiul public și mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu artistul și care e motivul pentru care nu mai e atât de activ ca înainte.

Florin Salam are probleme de sănătate

Ei bine, potrivit Impact.ro, se pare că manelistul are probleme destul de grave de sănătăte, iar din această cauză a rărit aparițiile TV, dar și evenimentele pe care le avea.

Informația a fost confirmată chiar de către colegul său de breaslă, Dan Bursuc, care spune că artistul nu e deloc în cea mai bună formă.

”Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu bine deloc!”, a mărturisit impresarul Dan Bursuc pentru impact.ro.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre ce se întâmplă cu artistul, unde se află în aceste momente și care sunt problemele de sănătate de care suferă, însă vă vom ține la curent cu cele mai noi informații.

  coral