Pregătiți-vă chitarele, bașii, tobele, microfoanele, încălziți-vă vocile și înscrieți-vă la Battle of the Bands by ROCK the CAMP!

Ai o formație de rock și vrei să ai șansa să cânți la unul dintre cele mai faine festivaluri din domeniu?
 Aceasta e șansa ta! 

Două formații vor putea să se alăture line-up-ului festivalului ROCK the CAMP, care se va desfășura în perioada 8-10 iulie 2022 la camping Eldorado Gilău, județul Cluj.

O formație va fi selectată de juriul nostru, ales pe sprânceană, iar cea de-a doua trupă va fi aleasă prin votul publicului. Formația cu cele mai multe reacții la video-ul publicat pe pagina oficială Rock The Camp la finalul zilei de 22.05.2022 va fi câștigătoarea premiului de pupularitate și va urca pe scena RTC, alături de nume răsunătoare ale rock-ului românesc!

Folosește formularul de înscriere și urmează pașii:

https://forms.gle/FuHqHzT4CsiM7C5q7

Condiții de participare:

Să ai o formație – evident – ROCK + compoziții proprii în repertoriu.

Să încarci printr-un tool de transfer trei video-uri cu melodii cântate de formația ta (compoziții proprii) și să specifici care dintre ele dorești să fie publicată pe pagina noastră de Facebook, pentru a fi votate de către public (informații pe care le vei trece în formular).

Dintre formațiile înscrise, 7 vor fi selectate în perioada preselecțiilor de către juriu, urmând a se „duela” live în concertul din finală!

Dacă te numeri printre cei 7, să participi la finala Battle of the Bands, ce va avea loc în 4 iunie în Hardward Pub, sub forma unui concert de club, zgomotos în toată regula, cu 3 piese, la alegere.

Etapele concursului?

03.04.2022 – 01.05.2022, ora 23:59 – Înscrieri;

02.05 – 22.05 – Preselecții și votul publicului;

23.05 – Anunțarea finaliștilor și a premiului publicului;

04.06 – Finala Battle of the Bands by ROCK the CAMP la Hardward Pub !!!  

  coral