A ieșit puțin scandal în ultimele zile în lumea mondenă! Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, dar au existat niște replici ale lor, unul față de celălalt, cu privire la evenimentul nedorit, de regulă, în viața de cuplu. Oana a trimis unele mesaje pe pagina de socializare, Marius a înțepat și el.

Oana Roman a mers la o petrecere, în urmă cu aproape 10 zile, dar fără Marius, ci doar cu fetița lor. Fanii și-au pus întrebări: ”Cei doi divorțează?”

„Pentru cei care mă tot întreabă! Nu m-am dus la petrecere pentru că nu m-au invitat. E singura petrecere la care nu primesc niciodată invitație! Petrec timp de calitate cu Isa. Doar noi două! Și asta pentru că, asumat, am rămas doar noi două. Cel puțin deocamdată”, a fost mesajul postat de Oana Roman, pe Instagramul său.

Nu a rămas doar atât. Ulterior, Oana Roman avea să dea detalii despre ”încinsul” subiect. “A fost o zi în care am anunțat că eu și Marius ne-am separat, dar să știți că nu este sfârșitul lumii, nu moare nimeni. Este o decizie luată după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul și cred că este cea mai bună decizie, atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merităm să fim fericiți și mai ales cred că Iza merită să fie fericită.

Și eu cred că o să putem și vreau să fim amândoi destul de responsabili încât să putem să creștem acest copil frumos și să avem o relație extrem de civilizată. Dar nu mai spuneți, vă rog: «Îmi pare rău», pentru că nu aveți de ce să vă pară rău. Eu sunt foarte asumată, știu ce am de făcut și este o decizie pe care am luat-o într-un mod extrem de asumat. Mulțumesc însă miilor de mesaje pe care le-am primit (…), chiar și cele critice. (…)”, a declarat Oana Roman într-o înregistrare urcată pe Instagram Stories.

Cu puține zile înainte, Marius Elisei lansase un mesaj care a trecut, însă, neobservat. A postat un video cu piesa ”Perfect fără tine”, a trupei Vama.

Ce spunea fosta iubită a lui Marius Elisei

În anul 2013, Florentina Gheorghe, fosta iubită a lui Elisei, cea care a fost trădată de acesta pentru Oana Roman, avertizase că fostul ei partener s-a căsătorit doar pentru banii şi faima fiicei fostului premier. Oana a respins categoric, la acea vreme, comentariile ei.

„Noi nu ne-am mai văzut încă din 2013, iar el a evitat să mai păstreze legătura cu mine. Probabil a făcut-o să îşi salveze căsnicia, dar se pare că nu prea a reuşit. Am simţit dintotdeauna că nu va fi de durată. Am văzut că s-a scris că i-am dăruit fecioria la 16 ani, nu este adevărat. Nici măcar nu-l cunoscusem la acea vârstă fragedă. Eu nu mai sunt cu bărbatul din Germania, Practic, am devenit încet-încet independentă. Pur şi simplu se pare că amândoi am eşuat în dragoste. Asta cred eu. El (n.r. Marius Elisei) mi-a scris în iunie anul 2016, pe Facebook, dar după aceea m-a blocat iar. L-am cunoscut la 19 ani, am fost împreună câteva luni, m-a părăsit pentru un an, adică la 20 de ani m-a căutat iarăşi. Iar după 8 luni ne-am mutat împreună. Şi aşa a fost. Nu este adevărat nici că relaţia lui cu Oana Roman a început la ceva timp după despărţirea noastră.

Am venit într-o seară de la serviciu, el nu era acasă. Plecase cu maşina mea în oraş. A venit la ceva timp acasă şi părea cam ciudat. Cred că avusese loc o întâlnire între ei. Pur şi simplu mi-a spus că vrea să ne despărţim, vrea să fie singur. El vorbea cu această doamnă (n.r. Oana Roman) pe un messenger de la BlackBerry. Era lângă mine şi vorbea cu ea despre job. Chiar ea îl întreba dacă eu nu mă supăr ca vorbeşte cu ea. Mi-a spus să plec şi asta am făcut. Nu puteam ţine pe cineva cu forţa lângă mine! Şi am decis să fac ceva să uit. Dacă rămâneam în România m-ar fi durut să văd cum se afişează cu această <>. Îmi pare rău de fetiţă. Copiii suportă uneori ceea ce părinţii decid. Eu am plecat în Germania la vreo 2 săptămâni după ce a apărut zvonul la TV că ar fi împreună. Eu am ştiut că vor fi împreună. Le-am spus tuturor, aşa am simţit eu.

Din partea lui nu a fost vorba de dragoste, s-a însurat cu Oana doar pentru faimă! Nu cred că Oana Roman a căutat doar distracţia. O femeie când doreşte o familie, mai ales şi un copil, doreşte sa îşi întemeieze o familie şi punct. Doar că, după părerea mea, a ales persoana greşită. Evident că nu mi-aş mai dori o relaţie cu el. Eu nu aş putea să mă prefac atât de mult. Eu sunt un om foarte sincer, când iubesc, iubesc cu adevărat. Marea lor greşeală este că nu se gândesc la copilaş, dar nici nu poţi să te prefaci la infinit. Poate va fi doar un val şi se vor linişti. Poate de aceea mi-a mai scris în iunie să îl vizitez la Piteşti. Acum fac eu legături. El ştia ca se va despărţi în final”, a declarat Florentina Gheorghe. coral