Intr-un cadru elegant oferit de Castelul din inima Bucurestiului, Carmen Bruma a acceptat provocarea revistei Ghidul Miresei de a se lasa fotografiata in lenjerie intima pentru viitoarele mirese. Sedinta foto a avut loc dupa ce in urma cu un an de zile a imbracat rochia de mireasa intr-un pictorial pentru aceeasi revista.

„Trebuie sa arati bine si dupa ce dai jos rochia de mireasa…”, a spus Carmen in timpul sedintei foto, oferind si solutii prin programele sale de slabit.

„A fost o experienta foarte placuta si reusita din punctul meu de vedere, asa cum este orice sedinta foto pe care o faci cu o echipa profesionista, cu care stabilesti de la bun inceput un concept si niste limite. Acest pictorial este un preambul al urmatorului meu program care sper ca va fi lansat in primavara si care se adreseaza femeilor ce vor sa arate bine si atunci cand isi dau rochia jos si se imbraca in costum de baie sau lenjerie intima„, a marturisit Carmen Bruma in interviul acordat publicatiei ce va fi lansata in cadrul targului de nunti Ghidul Miresei.

„Intra in rochia de mireasa by Carmen Bruma” este programul de slabit pe care l-am lansat exact anul trecut la Targul Ghidul Miresei si care s-a bucurat de un succes extraordinar atat in randul viitoarelor mirese cat si al altor persoane ( femei sau barbati) interesate sa dea jos niste kilograme pentru un eveniment important din viata lor. Programul cuprinde 8 saptamani de regim alimentar cu trei mese si o gustare, indicatii, reguli generale, retete. Se comanda pe www.carmen-bruma.ro, se achita 35 ron,  cu cardul sau cash la posta si se primeste pe mail. In momentul achizitionarii primesti si dreptul de a face parte dintr-un grup restrans de facebook unde interactionezi cu mine si cu alte persoane care urmeaza dieta si primesti sfaturi personalizate„, a mai spus Carmen Bruma.

Intrebata cum reuseste sa faca fata tentatiilor, Carmen Bruma a marturisit ca nu renunta la ele, ci doar le programeaza. „Fac fata tentatiilor programandu-le! Nu vreau sa exclud cu desavarsire si pe termen foarte lung alimentele care imi plac. Pot in schimb sa le mananc in anumite zile, in cantitati si la ore potrivite. Imi plac solutiile realiste, moderate care nu exclud micile placeri ale vietii si care au sanse sa devina un stil de viata”, a mai spus Carmen Bruma.

coral