Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-o coliziune, pe Calea Florești din Cluj-Napoca. Au fost implicate trei autovehicule.

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc pe Calea Florești, din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 16.50. Pompierii sosiți la locul eveniment au găsit trei autoturisme avariate și ocupanții care se aflau încă în acestea”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Potrivit acestuia, echipajul medical SMURD a evaluat imediat persoanele implicate și le-a acordat asistență medicală de urgență. Pompierii au folosit depărtătorul hidraulic pentru a asigura accesul la una dintre victime, care a ieșit ulterior singură din autoturism.

Patru persoane au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratamente de specialitate, printre care și o fată de 13 ani. Toate persoanele au fost conștiente, cooperante și au putut să se deplaseze singure la ambulanțe.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor și au asigurat măsurile de siguranță pentru salvatori și persoanele implicate în accident.

coral