News Flash:

FOTO / Siguranța elevilor – prioritate a polițiștilor

5 Septembrie 2019
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
Microbuze

În contextul apropierii noului an școlar, ieri, 4 septembrie, polițiștii rutieri şi cei de la prevenirea criminalităţii au desfășurat o acțiune de instruire a conducătorilor de vehicule destinate transportului de elevi, cu accent pe respectarea regulilor de circulație, în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră a copiilor.

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Cluj au accentuat importanța măsurilor de siguranță pentru prevenirea accidentelor rutiere, respectarea regulilor de circulaţie de către conducătorii microbuzelor şcolare, dar şi a respectării de către copii a regulilor de siguranţă în timpul transportului.

În cadrul întâlnirii, polițiștii rutieri au verificat documentele conducătorilor auto, dar şi pe cele ale microbuzelor şcolare. De asemenea, un accent deosebit a fost pus pe respectarea destinaţiei pentru care au fost repartizate aceste vehicule, dar şi a numărului de persoane ce sunt transportate, astfel încât să nu fie neconcordanțe între numărul de locuri prevăzute și numărul de persoane transportate efectiv.

Nu în ultimul rând, până la începerea anului şcolar, polițiștii vor verifica semnalizarea rutieră din zona unităților de învățământ, pentru a se asigura de buna vizibilitate a acesteia. În situația în care vor fi constatate nereguli, polițiștii vor aduce la cunoștința administratorului drumului public și vor solicita acestuia remedierea lor, în regim de urgență.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

82f55be4_fb4b_40fb_b660_20c93a4bb4d4
siguranta elevi prioritate politisti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1908 (s) | 33 queries | Mysql time :0.082839 (s)