Accidentul s-a produs vineri seara, cu puțin după ora 23, la intersecția străzii Giuseppe Garibaldi cu bulevardul 1 Decembrie 1918 din Cluj-Napoca.

Potrivit martorilor, o autoutilitară ar fi trecut cu mare viteză prin intersecție, pe culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu un autoturism, pentru ca apoi să mai lovească alte două mașini. În urma accidentului s-au înregistrat trei persoane rănite, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Din fericire, acestea au fost rănite doar ușor, însă pagubele materiale sunt destul de însemnate.

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Cluj Napoca, în jurul orei 23.10.

Trei adulți au fost consultați medical și au fost transportați la spital, suferind traumatisme ușoare în urma accidentului. Echipajele de pompierii au asigurat zona accidentului privind siguranța salvatorilor și a persoanelor care au primit asistență medicală”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, șoferul vinovat de producera accidentului este un tânăr de 20 de ani din Sâncraiu: ”În data de 21 iunie, în jurul orei 23.10, un tânăr de 20 de ani din comuna Sâncraiu, județul Cluj a condus autoutilitara pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Cluj-Napoca înspre centru și, ajuns la intersecție cu strada Giuseppe Garibaldi, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului și a intrat în coliziune cu autoturism condus de un bărbat de 27 de ani din Satu Mare, județul Satu Mare.

În urma impactului autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu două autoturisme, care așteptau la semafor. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a trei persoane. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite reprezentanții IPJ Cluj, care confirmă faptul că șoferii implicați nu consumaseră băuturi alcoolice.

coral