Fotomodelul rus, Gretta Vedler, care l-a criticat pe Vladimir Putin, numindu-l „psihopat”, a fost găsită moartă într-o valiză, la un an de la dispariţia ei, relatează Fox News.

Gretta Vedler, în vârstă de 23 de ani, a dispărut în urmă cu un an, după dezvăluirea ei anti-Putin pe rețelele de socializare. În februarie 2021, dispariţia modelului Gretta Wedler, în vârstă de 23 de ani, a fost anunțată la Moscova. S-a relatat că fata a părăsit hotelul de pe strada Lesnaya și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. O prietenă a dispărutei nu a putut să o contacteze și a luat legătura cu poliția.

Fotomodelul rus, Gretta Vedler l-a criticat pe Vladimir Putin pentru campania sa de consolidare a integrității Rusiei, numindu-l în urmă cu un an „psihopat”.  

„Nu pot decât să presupun, în opinia mea, că se vede la el o psihopatie sau o sociopatie clară. Pentru psihopați, este important să experimenteze în mod constant un sentiment de plenitudine și acuitate a vieții, așa că iubesc riscul, experiențele intense, comunicarea intensă, activitatea intensă – o viață intensă și dinamică”, a scris Gretta Wedler despre Vladimir Putin.

Acum a ieşit la iveală că fata ar fi fost ucisă de fostul ei iubit, care i-a ascuns cadavrul timp de un an şi a cotinuat să posteze pe reţelele de socializare ale modelului pentru a ada impresia că fata trăieşte. 

„Fostul iubit al lui Vedler, Dmitri Korovin, în vârstă de 23 de ani, a mărturisit acum că a sugrumat-o până la moarte înainte de a conduce 300 de mile până în regiunea Lipetsk unde a abandonat cadavrul în portbagajul unei mașini.”, relatează Daily Star, citat de Fox News.
 
Korovin a spus autorităților că a dormit într-o cameră de hotel timp de trei nopți cu cadavrul ei, care era îndesat într-o valiză proaspăt cumpărată. Bărbatul a lăsat apoi corpul tinerei în portbagaj timp de un an, dar a continuat să posteze pe paginile ei de socializare pentru a face să pară că ea este încă în viață.

coral