Imbatranim, dar nu toti in acelasi ritm si nu toti la fel. Unii oameni isi pastreaza sufletul tanar si frumos, in vreme ce altii se uratesc si devin rautaciosi. Vorbim astazi despre femei, mai exact despre acele femei care, desi au fost niste frumoase si placute in tinerete, la varsta senectutii se transforma radical.

Fecioara

Critica si cicalitoare este si la tinerete, dar la batranete toate aceste caracteristici vor fi la patrat. Nimeni si nimic nu va scapa din vizorul acestei femei care va ajunge sa fie considerata o adevarata vrajitoare care nu face decat sa vaneze si sa doreasca raul. Din pacate, nu va sti sa isi vada propriile defecte. De aceea ii va si indeparta pe cei dragi, inclusiv prietenii pe care ii credea extrem de apropiati.

Berbec

Femeia Berbec straluceste toata viata ei si cucereste prin energie si buna dispozitie. Doar ca atunci cand ajunge la varsta senectutii va face tot posibilul sa detina controlul in tot ceea ce se intampla in jurul sau. Din nefericire, nu va fi tocmai iubita la batranete nici macar de nepotii sai, care se vor teme de agresivitatea ei si de vocea aspra pe care o are.

Balanta

Femeia Balanta este una dintre cele mai frumoase din tot zodiacul. Nazuinta sa permanenta de a obtine echilibrul nu o paraseste nici la batranete, doar ca, din lipsa rabdarii va deveni o adevarata furtuna cand cineva nu face ceea ce consideri tu ca este normal si corect. Va deveni o adevarata razboinica atunci cand nu i se va da dreptate si va incerca sa se impuna cu forta.

Scorpion

Femeia Scorpion, atat de dorita si de iubita la varste fragede, se transforma intr-o scorpie adevarata atunci cand ajunge la varsta senectutii. Ce era ea ranchiunoasa, atunci cand trece de 60 de ani deja totul se transforma si devine si mai apriga, si mai egoista si lipsita de scrupule. Ii va jigni urat pe cei care vor indrazni sa nu ii dea dreptate. Inclusiv cu nepotii va fi foarte dificila.

coral