Gabriela Cristea este in culmea fericirii! Indragita prezentatoare de la Antena Stars a facut anuntul pe internet, in urma cu putin timp. Frumoasa mamica s-a pozat in platoul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi" si a scris un mesaj pentru admiratorii sai, care nu mai lasa loc de interpretari!

Gabriela Cristea urmeaza sa devina din nou mamica in aproximativ doua saptamani, dar pana atunci, prezentatoarea nu uita de munca!

Astfel, indragita moderatoare a emisiunii "Te iubesc de nu te vezi" a tinut sa le multumeasca admiratorilor, care, pe pagina de Facebook s-au strans intr-un numar de 60.000!

Super poza, super platou, super prezentatoare, super mamica si… super admiratori! Gabriela Cristea este extrem de fericita ca emisiunea pe care o prezinta aduna tot mai multi telespectatori si admiratori, motiv pentru care le-a multumit in mare fel.

"Suntem 60.000 de prieteni pe Facebook!  Va multumim fiecaruia dintre voi pentru ca sunteti alaturi de noi in fiecare zi! Va iubim de nu va vedeti! #TeIubescDeNuTeVezi #AntenaStars ", este mesajul care insoteste fotografia in care apare Gabriela Cristea, pe pagina de Facebook a emisiunii "Te iubesc de nu te vezi".
Gabriela Cristea a dezvaluit ziua in care va naste

Frumoasa Gabriela Cristea a povestit la „Xtra Night Show” ca se asteapta sa aduca pe lume cea de-a doua fetita in jurul zilei de 15 martie. Gabriela Cristea se simte excelent si merge regulat la controale, pentru a se asigura ca totul este in regula cu ea si sarcina.

„Toti producatorii de la toate emisiunile la care ma duc vor sa nasc la ei in emisiune. Totul e controlat stiintific. S-a tot scris in presa ca vai saraca…nu e asa o mare nenorocire. Am 37 de saptamani, la 38 de saptamani esti la termen. Mie mi-a calculat sa nasc la 37 de saptamani, cam pe 15 martie”, a povestit Gabriela Cristea, la „Xtra Night Show”.

coral