Dupa a doua nastere, Gabriela Cristea a ramas cu multe kilograme in plus. Prezentatoarea tv a decis sa slabeasca, asa ca a apelat la o dieta care a dat rezultate intr-un timp foarte scurt.
Gabriela Cristea a slabit 14 kilograme dupa a doua sarcina!

Gabriela Cristea face eforturi uriase pentru a reveni la formele de alta data. Proaspata mamica a marturisit ca dupa doua sarcini este mai greu sa slabesti, insa cu vointa reusesti.

Gabriela Cristea a inceput o dieta personalizata, care a scapat-o pana acum de 14 kilograme. Si nu are de gand sa se opreasca aici.

‘De la nastere pana acum am slabit vreo 14 kilograme, aproximativ, pentru ca nu m-am mai cantarit in ultima vreme. Mi se pare aberant sa te agati de cantar si oricum nu e semnificativ. Important e cum arati, mai ales ca dupa o varsta… Intr-un fel arati la 50 de kilograme cand ai 20 de ani si altfel arati la 50 de ani.

Nu mi-am propus sa ard un anumit numar de kilograme, ci sa ajung la o forma fizica buna si care sa nu necesite un efort draconic si, mai ales, sa nu vina la pachet cu stari de rau si ameteli de sa nu ma pot tine pe picioare si sa nu pot avea grija de copii! Nu mi-am propus sa slabesc intr-o luna, ci pe termen lung, pentru ca nu m-am ingrasat intr-o luna, ci intr-o perioada lunga. Vreau sa ii dau timp organismului sa se regaseasca’, a declarat, pentru Libertatea, Gabriela Cristea.

 

coral