Gabriela Cristea ar putea trece prin aceeasi cumpana ca Andreea Balan. Medicii au avertizat-o pe vedeta in privinta acestui lucru, chiar de la prima vizita.

Numaratoarea inversa a inceput! In cateva zile, Gabriela Cristea o va aduce pe lume pe cea de-a doua fetita a ei. Insa cumpana prin care a trecut Andreea Balan o ingrijoreaza pe prezentatoarea TV. Mai ales ca medicii au avertizat-o pe Gabriela Cristea inca de la prima vizita in legatura cu anumiti factori care ar putea interveni.

Eu am un profil sa spunem care se apropie mai degraba de ce i s-a intamplat Andreei. Am un an si cinci luni distanta intre cele doua operatii de cezariana. De aceea merg destul de des la medic (…) Andreea a trecut cu greu si o felicit! In cazul meu spuneam, apropos de ce spunea Andreea., ca am fost avertizata inca de la prima vizita la medic tinand cont de mai multi factori (…) Eu am 44 de ani si nu trebuie sa uit acest aspect.

Primul copil pregateste cumva locul pentru cel de-al doilea. Eu am o trombofilie si am avut recomandarea medicului sa fac cezariana. Eu voiam sa nasc natural la prima nastere dar am avut recomandarea medicului sa nu fac asta. Recuperarea nu este usoara, este mai de durata treaba. Sunt multi factori de dupa operatie (… ) Sunt extrem de monitorizata deoarece urmeaza sa nasc in doar cateva zile”, a povestit Gabriela Cristea la XNS.

Andreea Balan a avut embolie amniotica

Interventia  a fost una de succes, cu toate ca artista a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei. Situatia a fost insa gestionata cu maxim profesionalism de echipa exceptionala de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania.

”Am avut embolie amniotica. Lichidul amniotic din placenta intra in sange. Se poate intampla si din senin, nu numai prin nastere. Chiar doctorita mi-a spus ca au existat cazuri sa moara si copilul. La mine norocul a fost ca a iesit fetita si abia pe urma a venit lichidul. A fost o minune, pentru ca mai intai a iesit ea. Daca nu interveneau pentru mine puteam sa mor. M-au intubat timp de doua zile. Vreau sa le multumesc medicilor de la Sanador pentru ca au facut o comisie. Ca sa ia o decizie atat de majora trebuia sa vina si doctorul spitalului, domnul Hergheligiu. In 10 minute s-au strans pentru ca era o decizie de viata si de moarte si uite ca au luat decizia potrivita.

George era complet panicat, pentru ca a urmarit toata nasterea. A iesit asistenta, i-a aratat copilul, i-a spus . L-au luat de acolo, el si-a dat seama ca e ceva in neregula. A durat cateva ore, la un moment dat au venit 3 doctori si i-au explicat ca situatia e grava. A stat cu frica pana azi-dimineata. Mie mi s-a spus ca am si pupat-o pe Clara, dar nu-mi aduc aminte nici asta. N-am mai tinut minte nimic, m-am trezit abia aseara si am vorbit cu doctorii, dar nu-mi aduc aminte absolut nimic. A fost probabil anestezia atat de puternica.

E mititica si cuminte (n.r.- Clara Maria) si draguta si de-abia astept sa mergem acasa sa i-o arat Elei. Se poate intampla si la nasteri naturale, nu numai la cezariana. E vorba de rupturile tale uterine. Mai stau 2-3 zile in spital. Voi putea sa dansez peste o luna-jumate doua, ca la cealalta nastere. Domnul Hergheligiu a venit de acasa repede, in 10 minute. Si bineinteles Dumnezeu a ajutat. Cred foarte mult in energiile doctorilor, au facut tot posibilul sa ma salveze. S-a speriat foarte tare George, ne iubim foarte mult si normal ca nu vrea sa patesc ceva. Astazi s-a linistit total. E totul bine cand se termina cu bine”, a declarat Andreea Balan la Antena 3.

coral