Raluca Bădulescu a comentat ținutele anului 2019 pe canalul de Youtube al publicației Wowbiz și nu a avut cuvinte tocmai apreciative la adresa Gabrielei Cristea.
Gabriela Cristea, desființată stilistic de Raluca Bădulescu

Jurata de la Bravo, ai stil a criticat mai multe ținute vestimentare de nuntă, iar pe cea a Gabrielei a descalificat-o de la A la Z. Vedeta a mers mai departe cu comentariile și s-a legat inclusiv de aspectul fizic al prezentatoarei.

A spus că Gabriela are un decolteu generos pe care ar trebui să îl scoată la vedere. A mai zis că are mâini de tirist, iar acestea trebuie acoperite cu un material. Cât despre cocul pe care mireasa l-a avut la nunta ei a spus ză este dezastruos.

Bădulescu: „Este groaznică. Îmi pare rău că spun acest lucru”

„Gabi are mână de tirist, nu că eu aș avea mâna mai subțire, dar la ea este neplăcut ochiului. Pentru că nu este o priveliște ca la fetele slabe, precum Andreea Raicu sau Carmen Brumă, care ”rup” sala”, a început criticile în cascadă blondina, scrie wowbiz.ro.

„Cristea nu trebuia să lase mâneca goală, era musai să îmbrace mâneca! Pentru a fi de bun gust ținuta, Gabriela putea lăsa la vedere din decolteu doar V-ul, căci dezbrăcăciunea asta și cocul este nenorocire”, a adăugat Raluca.

„REPET, trebuie cumpărat material să ne acoperim. Este groaznică. Îmi pare rău că spun acest lucru atunci când caracterizez cea mai frumoasă zi din viața Gabrielei Cristea, dar când suntem mai plinuțe, nu ne dezgolim ca niște năuce”, a completat ea.

 „Este vital să avem grijă cum apărem în public, fiindcă, suntem modele pentru cei care ne privesc. Îmi pare rău să o spun, dar ea nu trece clasa dacă vorbim despre vestimentația de la nuntă”, a mai spus extrem de sictirită de ținuta pe care a văzut-o.

coral