Gabriela Cristea, insarcinata in 37 de saptamani, a ajuns luni seara de urgenta la spital. Ea a parasit emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, spunand ca ceva nu este in regula cu sarcina. Bebelusul este bine, dar medicii au sfauit-o sa stea linistita acasa pentru a nu avea probleme.

Astfel, pentru ca  indragita prezentatoare a fost obligata de medici sa stea acasa pana cand va naste, producatorii  emisiunii au fost nevoiti sa o inlocuiasca. Astfel, noua gazda a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” este Bianca Sarbu,  o vedeta foarte iubita si apreciata de public.

Noua prezentatoare a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” nu este straina de televiziune si, mai ales, este o cunostinta veche a telespectatorilor Antena Stars, potrivit SPynews. Frumoasa artista este fosta colega a lui Cristi Brancu de la „Agentia Vip”, iar acum va reveni pe post, in fata fanilor sai.

Bianca Sarbu traieste si ea, la randul ei, o poveste absolut superba de iubire, Bianca intalnindu-si sufletul pereche chiar la Antena Stars. Bianca si Bogdan s-au casatorit, in urma cu un an, dupa doar o luna de relatie,  insa viata ei poate sa bata scenariul oricarui film de la Hollywood.

Bianca Sarbu are o poveste incredibila. A fost diagnosticata de trei ori cu cancer de piele! Sotul i-a murit pe scena, in timp ce ea canta si a ramas vaduva la doar 34 de ani, cu doi copii mici. In urma cu sase ani, Marian Sarbu, primul sot al artistei, a murit pe scena, in urma unui infarct, chiar in bratele ei. Erau colegi la Teatrul ”Constantin Tanase”, dar aveau si o trupa cu care cantau la diverse evenimente. Tragedia a avut loc la o petrecere: “Am plecat sa cantam la o nunta si ne-am intors la o inmormantare, la inmormantarea sotului meu”, povestea Bianca, ramasa vaduva la numai 34 de ani. A suferit foarte mult, dar plangea pe ascuns, pentru a nu-si intrista cei doi copii.

coral