Toti admiratorii cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda asteapta cu nerabdare un anunt referitor la… cea de-a treia sarcina a frumoasei vedete. Se fac presupuneri, se lanseaza ipoteze, s-a vehiculat chiar si ideea ca Gabriela Cristea este deja insarcinata, numai ca nu doreste sa dea, deocamdata, vestea cea mare.

De curand, pentru a pune capat tuturor speculatiilor, Gabriela Cristea s-a decis ”sa ia taurul de coarne”, cum se spune, si sa dea cartile pe fata. Iar mesajul transmis catre fanii sai lamureste intreg misterul.

„Dragilor, stiu ca ne doriti si un baietel dar a venit momentul ca eu si sotul meu sa ne fixam toata atentia si catre viata profesionala, (proiecte TV si online, evenimente, concerte etc.) cariera usor lasata deoparte in ultimii ani, din cele doua motive minuntate aparute in viata noastra, fetele. Am simtit nevoia sa fac public acest mesaj, intrucat am tot fost sunata si intrebata de colegii din presa si nu numai, daca sunt insarcinata din nou. Nu, nu sunt insarcinata, ba mai mult, va asteptam anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia asteptam sa vi le prezentam! Si nu uitati: emisiunea Like a star”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de Instagram.

Gabriela Cristea, despre al treilea copil

Gabriela Cristea si Tavi Clonda formeaza un cuplu admirat in showbizul autohton. Au doua fetite impreuna si, in ultima vreme, au cautat o bona care sa aiba grija de ele atunci cand parintii sunt ocupati, programul amandurora fiind foarte incarcat.

Bucuroasa fiindca, in sfarsit, a reusit sa descopere bona potrivita, Gabriela Cristea a facut si o marturisire de senzatie. O eventuala a treia sarcina a aparut in discutiile dintre fani, iar intrebarea care ramasese, pana acum, fara raspuns, poate fi plasata la… ”Ati intrebat si v-am raspuns transant”.

„Promit ca o sa ma revansez fata de el (n.red. – Tavi Clonda). Vai, ne-am facut un dormitor matrimonial. Toata lumea intra si zice: il faceti pe-al treilea, iar eu zic, nu, nu, e doar pentru noi. Tavi sta deocamdata cu fetele. De saptamana viitoare avem o candidata la statutul de bona care sa ne ajute. Tavi vrea sa se implice in proiecte de televiziune”, a declarat Gabriela Cristea in cadrul unei emisiuni de televiziune.

coral