Gabriela Cristea se bucură de momente frumoase alături de micuțele ei. Vedeta este foarte apropiată de ele și încearcă să se implice în joculețele lor. Prezentatoarea TV își amintește cu drag de copilărie, iar fetițele ei o ajută să retrăiască acele momente.

Gabriela Cristea se implică în jourile fetițelor ei.

Vedeta le-a cumpărat un cort și s-au distrat de minune.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite mămici din showbiz-ul românesc. Casa vedetei este plină de veselie în fiecare zi. Aceasta se bucură de multe momente prețioase alături de fetițele ei.

Prezentatoarea TV este foarte apropiată de ele și încearcă să facă parte din toate joculețele lor. Frumoasa brunetă știe că micuțele au nevoie să petreacă cât mai mult timp în prezența ei. De data aceasta, ea le-a cumpărat un cort și s-au distrat de minune.

„Am încercat să intru în jocul lor, să intru în cortul lor. Stau cu ele și ne jucăm pentru că știu că au nevoie de măcar o perioadă scurtă de stat cu mine și în timpul săptămânii. În weekend eu stau cu ele de dimineață până seara, dar nu e suficient”, a povestit Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici.

coral