Florentin Pandele a explicat care a fost concluzia medicilor, in urma analizelor facute de Gabriela Firea intr-o clinica din Londra.

„Am citit si eu o parte din comentariile aparute pe contul lui Gabi. De ce a trebuit ca Gabi Firea sa mearga la Londra sa isi faca un control.

Am mers cu Gabi pentru ca echipa condusa de Iulian Brezean, echipa care a facut interventiile chirirghicale din Romania, a cerut sa aiba si o alta opinie. A fost trimis setul de analize si filmul ultimei operatii.

Joi s-a facut o vizita medicala la Londra. Dupa un consult de 75 de minute dansul a spus ca nu a mai intalnit un asemenea caz. Acesta a explicat ca acelasi lucru l-ar fi facut si cei de la Londra. Consultatia a costat 300 de lire sterline, aproximativ 1.500 de lei.

Sambata am mai mers la o clinica privata, la un specialist in boli gastro intestinale rare. Nu se stie cauza care a provocat aceasta boala. Gabi a luiat aceasta hotarare inca de la inceput.

Nu a vrut sa fie operata in afara Romania. Colonul si-a micsorat din diametrul. Se poate face reconstructia. Va avea loc o noua interventie medicala”, a spus Florentin Pandele duminica seara la Romania TV.

Pandele a mai spus ca Firea nu a mancat sau a mancat foarte putin timp de 4 luni de zile. Cu privire la sarma, Pandele spune ca nu s-a gasit un raspuns, insa primarul din Voluntari recunoaste ca are o serie de banuieli pe care nu vrea sa le spuna.

coral