Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat luni pe Facebook ca s-a intors acasa dupa ce a suferit o noua interventie chirurgicala care a avut loc la Spitalul Cantacuzino din Capitala. Edilul spune ca nicaieri nu este mai bine ca acasa, dar si ca se va intoarce la PMB dupa recuperare.

„Nicaieri nu e mai bine ca acasa! Dupa o astfel de incercare, cum e cea prin care am trecut eu, cand intoarcerea la viata obisnuita e ca o noua sansa, ierarhia lucrurilor care conteaza cu adevarat se schimba dramatic. Sunt, asadar, dupa o perioada de incertitudini, pe drumul cel bun catre vindecare si dornica sa ma intorc la viata normala. Primul pas a fost facut, ma aflu in mijlocul familiei, alaturi de sotul meu Florin, care mi-a fost sprijin si izvor de energie in toata aceasta perioada de spitalizare, de nazdravanii mezini Zian si de David, dar si de mama, surorile si fratele meu, de cumnati, de copiii nostri mari, de prietenii dragi”, a precizat, luni, Gabriela Firea pe Facebook.

Precizarile edilului Capitalei vin dupa ce a suferit o noua intervenlie chirurgicala la Spitalul Cantacuzino. Firea le multumeste din nou medicilor de la aceasta unitate spitaliceasca.

„Le sunt profund recunoscatoare medicilor de la Spitalul Cantacuzino, eroii mei, care m-au ajutat sa trec cu bine, fara probleme, peste o afectiune deloc simpla sau banala. Gandurile mele de pretuire se vor indrepta mereu catre Conf. Dr. Iulian Brezean, doctor in stiinte medicale, managerul spitalului si seful echipei de chirurgi care m-a operat, directorul medical Dr. Sorin Petrea – medic primar chirurgie generala, Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generala, Sef Sectie, Dr. Mihaela Vilcu- medic primar chirurgie generala si Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI”, mai sustine Firea.

Gabriela Firea spune ca se va intoarce la Primaria Capitalei dupa perioada de recuperare. Potrivit primarului general, urmeaza si perioada alegerilor, care „are o puternica incarcatura negativa”.

„Dupa o perioada de recuperare post-operatorie, care sper sa nu dureze foarte mult, ma voi intoarce la Primarie, unde ma asteapta o sumedenie de proiecte. 
Urmeaza o perioada grea, asa cum este intotdeauna in preajma alegerilor, cu o puternica incarcatura negativa, dar am convingerea ca sinceritatea si bunele intentii cu care eu si echipa mea luptam pentru bucuresteni vor prevala in fata atacurilor nedrepte si ipocrite cu care sunt bombardata zilnic, din partea Opozitiei. Nu mor caii cand vor cainii, da?”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Primarul general al Capitalei a mai fost spitalizat in luna martie, Gabriela Firea fiind operata atunci, tot la spitalul ”Dr. Ioan Cantacuzino” pentru o afectiune a aparatului gastro-intestinal.

coral