Andra Maruta este, fara echivoc, una dintre, daca nu cea mai talentata cantareata din industria noastra muzicala, dar si una dintre cele mai decente vedete din showbiz-ul romanesc.

Exista insa si cazuri in care, din graba sau poate din incercarea de a face o gluma buna, sotia lui Catalin Maruta gafeaza. Iat atunci cand o face, o face in stil de mare campioana!

Ce mesaj rusinos a spus Andra Maruta la Romanii au Talent

Asa s-a intamplat in timpul filmarilor la actualul sezon al show-ului Romanii au Talent. Mai precis, in culise, unde, fascinata de numarul unui concurent, Andra a scos porumbelul pe gura. „Este un barbat care nimereste toate gaurile”, a spus ea, ulterior dandu-si seama ca limba romana poate oferi surprize legate de anumite exprimari, iar totul se poate transforma intr-o replica interpretabila cu puternice accente erotice.

Cu toate ca Andra Maruta i-a rugat insistent pe producatori sa nu difuzeze acest moment, cei de la Pro TV au uitat, probabil, si astfel se face ca gafa „gaurilor” a aparut pe post, spre rusinea evidenta a protagonistei.

coral