Zilele de toamnă au cuprins în atmosfera lor orașul, dar și Iulius Parc, ce oferă un peisaj magic și care trezește în oameni o sensibilitate ce a stat parcă ascunsă întreaga vară. Explozia de nuanțe arămii și lumina aurie a soarelui îndeamnă la relaxare, la plimbări lungi care îți permit să te conectezi cu natura și îți încântă ochii și simțurile cu cele mai frumoase experiențe vizuale.

Nuanțele roșiatice și aurii ale frunzelor au îmbrăcat Iulius Parc într-o ambianță de poveste.  Vremea te încurajează la o plimbare pe aleile de promenadă, fie alături de persoana dragă ție, fie împreună cu prietenii, iar poveștile voastre vor fi acompaniate de peisajul oferit de arborii și arbuștii ornamentali, care și-au schimbat culorile vibrante cu cele melancolice.

Copacii indeciși dacă în verde, galben sau roșu le stă cel mai bine pun și mai mult în valoare lacul și creează cadrul perfect pentru poze creative și pentru o pauză de la grijile cotidiene. Însă, relaxarea și plimbările din parc pot fi însoțite de o cafea caldă sau un ceai aromat, de la locațiile din Iulius Parc, și cartea preferată.

Și pentru că sezonul rece îți oferă posibilitatea să experimentezi cu diverse ținute, ai toate motivele să-ți actualizezi wishlist-ul cu cele mai frumoase articole: rochii, bluze, fuste, pantaloni, sacouri și jachete. Magazinele din Iulius Mall te întâmpină cu articole de îmbrăcăminte în trend, încălțăminte, produse de îngrijire, accesorii și tot ce ai nevoie pentru un look impecabil. Programul provizoriu al mall-ului, în această perioadă, este 10.00 – 21.00, de luni până duminică, inclusiv.

 

 

coral