Uitați de rucsacul rigid din piele pe care mii de școlari și studenți l-au purtat de zeci de ani: astăzi, nu mai vorbim de ghiozdan, ci de geantă de școală. În școala primară, această geantă este de obicei un rucsac, cel mai adesea cu efigia personajelor preferate de desene animate ale copiilor de 6-7 ani.

Însă când vine vorba de începutul anului școlar, întrebarea care se pune pentru fiecare student la facultate este cum să alegi geantă potrivită, mai ales în funcție de tipul tău de corp, pentru a-l găși pe cel care îți va flata cel mai bine silueta.

Genți de mână pentru cursuri

Cei care nu suportă un rucsac sau ghiozdanele tradiționale și care au totuși nevoie să-și care cumva cursurile ajung adesea să găsească ceea ce doresc în departamentul de genți. Combinând soliditatea, pragmatismul și stilul, geantă de mână din piele și geantă trapez sunt excelente pentru școală. Cele mai cochete fete le apreciază pentru că sporesc aspectul mai rebel în combinație cu o jachetă de piele. Gențile de mână din piele moale, care sunt mai puțîn voluminoase, vor face, de asemenea, spectacol, în timp ce gențile supradimensionate vor fi perfecte pentru a găzdui cursurile unui student. Cu alte cuvinte, dacă este suficient de mare, geantă de piele se poate transformă cu ușurință într-o geantă de școală.

Genți de școală ieftine

Știind că o geantă de școală este menită să stea pe asfaltul din curte, să petreacă ore întregi la picioarele unui birou, să fie lovită cu piciorul, să plouă peste ea, să fie pătată cu cerneală și să conțînă cărți ale căror învelitoare vor deteriora în cele din urmă pielea sau pânza ei, este total inutil să investești foarte mult în ea. Dacă alegi să investești într-o geantă de școală, este mai bine să te străduiesti să obții calitate (printr-un rucsac din pânză) decât să căutăm să urmăm modă. În acest scop, poți beneficia de un cod de reducere about you la achiziția unui rucsac de calitate la un preț accesibil.

Genți pentru facultate

La facultate, tinerii vor o geantă care să le facă să pară cool, la modă., în ton cu vremurile. Și ce contează dacă respectivă geantă de școală nu este concepută inițial pentru a transporta manuale, tone de caiete și cursuri întregi, principalul lucru fiind nu să transporți corect lucrurile unui student, ci să ai un aspect de invidiat. Rețineți, totuși, că un rucsac monocrom cumpărat beneficiind de un cod reducere about you ar putea să va propulseze printre studenții la modă ai facultății.

Presiunea resimțită în facultate asupra acestui subiect scade de fapt față de liceu. Asta pentru că o geantă considerată cool poate fi la fel de bine o geantă de rafie găsită într-o piață, o geantă de piele adusă dintr-o călătorie în străînătate, o geantă funky, un rucsac personalizat în totalitate de către cel sau de oricine îl poartă sau chiar o servietă de piele moștenită de la un unchi mare.

Pe scurt, alegerea este vastă și va puteți distra definindu-va propriul stil cu ajutorul unui cod reducere about you. Faceți astfel și economie, și descoperiți ce vi se potrivește consultand modelele nenumărate de pe site. coral