Andreea Balan a trecut printr-o perioada foarte dificila, din punct de vedere medical, avand nevoie de ajutorul medicilor de mai multe ori dupa ce a nascut. George Burcea a fost langa ea tot timpul, incercand sa o ajute si implicandu-se in toate activitatile domestice.

Dar George Burcea a rabufnit, in cele din urma, cu atat mai mult cu existasera unele semnale care transmiteau ca nu va mai suporta multa vreme ca Andreea sa fie criticata dintr-o parte sau alta. Iulia Albu, spre exemplu, a lansat critici dure la adresa Andreei. Aceasta a condamnat comportamentul Andreei Balan, sustinand ca artista isi dorea doar sa atraga atentia, sa profite de situatia dificila in care era si, evident, sa obtina profit din asta. Iulia Albu nu este singura care a lansat o astfel de ipoteza, iar George Burcea a luat atitudine.

”Inchei aici un capitol frumos si cu tine… gata, relatia noastra s-a terminat. Te parasesc, dobitocule ce esti. Fumeaza ce vrei, dar sigur n-as fuma vreodata ce ai tu… Chestia aia e proasta, iti spun… Vrei ceva bun, scrie-mi in privat si te rezolva baietu`”, a scris George Burcea, punand astfel punct controverselor cu privire la postarea Iuliei Albu, conform wowbiz.ro.

Andreea Balan a suferit trei operatii

In mai putin de o luna, Andreea Balan a suferit trei interventii chirurgicale. Artista a fost externata in urma cu aproape doua saptamani, iar acum a dat detalii despre starea ei de sanatate. Andreea Balan a trecut prin momente grele, dupa ce a nascut-o pe cea de-a doua fetita. Artista a intampinat complicatii si a fost operata de trei ori din cauza unei embolii amniotice. Dupa cumpana prin care a trecut, acum Andreea Balan se simte bine si este in afara oricarui pericol.

„Operatia se vindeca foarte bine, tocmai am iesit de la doctor, mi s-au scos toate firele. Am facut si o ecografie si am vazut ca nu mai am nici un hematom. In sfarsit dupa trei operatii totul este bine, sunt pe drumul cel bun, spre vindecare. Trebuie sa mai stau in repaus, sa nu fac efort si sport. In sfarsit am scapat de orice pericol”, a marturisit Andreea Balan intr-un vlog.

coral