George Burcea, în stare gravă la Urgențe direct de pe platourile de filmare de la “Ferma. Orășeni vs săteni”. Medicii nu au avut vești tocmai bune pentru fostul partener al Andreei Bălan. După primirea vestii, actorul a ales să părăsească competiția de la Pro TV și să plece acasă.

Mihaela Rădulescu i-a pus pe el și pe iubita lui Viviana Sposub, să aleagă care dintre ei vă continua cursa pentru marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.

George Burcea, în stare gravă la Urgențe

George Burcea a avut dureri extrem de puternice în timpul unui testimonial și, chiar dacă a încercat să le îndure, după câteva minute a cerut să fie chemată ambulanța.“Doamne, Doamne! Băi, nu mai pot, fii atent! Vai de mine, vai de mine, mă înțeapă rău de tot mă înțeapă!”, a spus actorul în timp ce își ținea mâinile în zona gâtului și a coloanei.“Vrei să ne oprim?”, a întrebat unul dintre membrii staff-ului de la “Ferma. Orășeni vs săteni”, iar George Burcea i-a răspuns: “Stai puțin (…). Doamne… Mă duce săgeata până în coloană. Mamă, m-am încălzit din cap până în picioare. Aoleu ce mă înțeapă, Doamne! Bă, cheamă, mă, să îmi facă o injecție. Te rog din suflet, nu mai pot! Doamne… Ah…”.

“Problemele de sănătate și-au spus cuvântul, căzătura de la duelul cu eliminare s-a înrăutățit”, a declarat Viviana Sposub în cadrul unui testimonial făcut după ce George Burcea a fost luat cu ambulanța din locul în care s-a filmat emisiunea difuzată la Pro TV.

“Chiar nu e de glumă, că există posibilitatea să fi făcut și o fisură, o fractură undeva și să nu fie vizibilă. Sunt doar pocnite, știi?! Sunt dureri anormale dacă mă întrebați pe mine și mi-e să nu fi fost coastă fisturată… dacă au fost și coaste fisurate să nu se sudeze strâmb”, a mărturisit Gabriel Toader.

coral