George Burcea a facut public un nou mesaj transant dupa scandalul pe care l-a pornit cu Andreea Balan chiar in prima zi de Paste. Actorul de 32 de ani are foate multe nemultumiri si nu a ezitat sa le spuna cu franchete.

George Burcea, nou mesaj transant dupa scandalul cu Andreea Balan de Paste

Din pacate, razboiul izbucnit intre George Burcea si Andreea Balan in ziua Invierii Fiului Lui Dumnezeu este departe de a se incheia… Astazi, artistul a rabufnit din nou si a transmis un mesaj acid nu doar la adresa fostei partenere de viata, dar si pentru alte persoane, dupa cum puteti observa in colajul de mai jos.

“Traim intr-o lume in care senzationalul, irefutabilul si exclusivul au intaietate, iar cultura,a rta si, mai ales omenia, sunt impinse usor, dar sigur, in mocirla. Intr-o lume in care, indiferent de ce decizie iei intr-un punct al vietii, cei din jur te vor critica. O lume in care, daca esti persoana publica, trebuie sa primesti cu bratele deschise injuraturi, critici si, mai ales, sfaturi de care nu ai nevoie. (…). O lume in care daca esti sincer, pierzi, iar daca minti, esti model. O lume in care conteaza «sa spui bine povestea», caci succesul este dupa colt, iar esenta nu-si mai are loc.

(…). Strigam «hotii», dar noi furam mai mult decat ei. Strigam «curvele», dar noi ne vindem la 1 leu. Strigam «tradatorii», dar pentru suma corecta, l-am trada si pe Iisus. Strigam «betivii», dar camara noastra este plina cu tarie. Strigam «lasii», dar plecam capul cand vedem o femeie batuta pe strada. (…). Asadar, haideti sa luam cerbul de coarne si sa nu ne mai blocam la fazan, caci pasarea pe limba ei piere” sunt gandurile asternute in trei postari urcate pe Story-ul de la Instagram de actorul George Burcea.

Andreea Balan si George Burcea au doua fete impreuna

Andreea Balan a devenit mama pentru prima data pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetita sanatoasa de 3,270 kilograme si 49 de centimetri, careia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nasterea fiicei sale, cantareata s-a casatorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superba plaja din Malibu, California. Visul de a se insura pe o plaja din America a fost al actorului, iar artista a facut tot posibilul ca acesta sa se implineasca. Biletele de avion catre America au fost cadoul pe care Andreea Balan i l-a facut lui George Burcea la inceputul lui 2017, de ziua lui de nastere.

Cantareata a adus-o pe lume pe a doua fetita a cuplului pe 4 martie 2019. La nastere, Clara Maria cantarea 3,190 kg, avea 49 cm si a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cantareata de 34 de ani a facut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operatia de cezariana. Situatia a fost insa gestionata cu maxim profesionalism de echipa exceptionala de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania. Andreea Balan si George Burcea s-au casatorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul si cu totul deosebit.

coral