Andreea Balan si George Burcea se afla intr-un impas sentimental vizibil, iar tot ceea ce a fost frumos intre ei, de-a lungul timpului, par sters cu buretele. Atunci cand s-a decis sa vorbeasca despre motivele acestui impas, Andreea Balan a spus ca nu ea a fost aceea care a renuntat, ci… George.

Raspunsul Andreei Balan a venit pe pagina de Instagram, dupa ce vedetei i-a fost adresata o intrebare delicata. Practic, dupa ce i s-a transmis ca ar trebui sa puna in balanta ”tot” si sa vada daca merita sau nu sa renunte la casnicie, Andreea Balan a fost acuzata si ca s-a gandit, tot timpul, numai la ea. Bineinteles, vedeta nu putea lasa o astfel de intrebare fara raspuns.

”E momentul sa pui in balanta tot si sa vezi daca merita sa renunti. Mereu ai aratat ca esti Andreea cea mai buna, e momentul sa spui ceva, sa faci ceva. Ori ai o familie, ori pana acum a fost doar despre tine?”, a fost intrebarea provocatoare de pe pagina de socializare. ”Va rog mult, nu-mi mai trimiteti astfel de mesaje, ca eu renunt, ca si cum totul este la mine. El este cel care nu-si mai doreste familia”, a raspuns Andreea Balan.

George Burcea: ”O sedinta foto de dragul publicului”

George Burcea, la randul sau, s-a simtit lezat de declaratiile facute de Andreea in timpul emisiunii ”XNS” si a postat, in mediul online, o ”replica” intitulata ”Poveste de Martisor”. Ei bine, George a lasat sa se inteleaga ca Andreea ”pledeaza” la TV doar de dragul de a se victimiza, numai ca – peste toate – a dezvaluit si ca… ”marketingul bate sufletul”, scriind despre ”un vis american” care a fost doar ”o facatura ordinara”. Si toti cei care i-au citit postarea au inteles la ce se refera actorul.

„Haideti sa nu mai pledam in victime pe la TV doar de dragul publicului, emotiei sau mai ales a marketingului…Cand marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american sa fie doar o facatura ordinara, o sedinta foto de dragul publicului, fara a avea substrat, candoare, dorinta pura sau alte sentimente care au legatura cu sufletul omului”, a scris George Burcea pe pagina sa de socializare.

coral