Andreea Marin a dezvăluit ce gest ciudat face în fiecare dimineață, precizând că ”are în ea și un copil”. Vedeta și-a sfătuit fanele să facă acest lucru la începutul fiecărei zile, chiar dacă se simt rău sau dacă sunt triste din diverse motive.

Ce gest ciudat face Andreea Marin în fiecare dimineață

Frumoasa prezentatoare de televiziune a mărturisit că numeroasele responsabilități pe care le are o femeie față de familie și carieră o pot face să uite uneori de ea. Astfel, Andreea Marin și-a sfătuit fanele să se uite dimineața în oglindă și să simtă că le place ce văd, astfel încât să capete un plus de încredere în sine.

”Pentru că, având atâtea responsabilități pe umeri, față de familie, profesie, față de cei dragi pentru care devenim sprijin la greu, uneori… uităm de noi! Simplul gest de a te uita dimineața în oglindă și a simți că îți place ce vezi, că te respecți ca femeie, îți întărește încrederea în tine și convingerea că umerii apăsați uneori de povară pot fi ajutați să se relaxeze, că poți fi un model de urmat pentru copiii tăi, pentru că… ai grijă de tine”, a scris Andreea Marin pe internet.

Andreea Marin: ”Am nevoie, în mine e un copil”

De asemenea, Andreea Marin a precizat că deși nu trebuie să fie în fiecare zi ”ca scoase din cutie”, femeile ar trebui să se străduiască să nu uite de strălucirea din ochii lor și ”sufletul plin” nu sunt posibile doar atunci când le este bine persoanelor din jurul lor. În plus, vedeta a mărturisit că uneori se confruntă cu probleme de sănătate și a spus ce face ca să își amelioreze starea în acele momente.

”Dă-ți silința să nu uiți că strălucirea din ochii tăi și sufletul plin nu devin posibile doar când celorlalți le e bine! Preţuieşte-te și pe tine, draga mea. Uite, eu nu mă simt minunat zi de zi, uneori sănătatea îmi joacă feste sau o tristețe mă traversează și atunci aleg să fac gesturi frumoase, să mă iubesc. Am nevoie, în mine e o femeie-copil. Caut să port în acea zi, de pildă, o rochie în care mă simt bine, o culoare optimistă, solară. Să-mi zâmbesc în oglindă. Pare greu și neconvingător la început, dar în doar câteva clipe, starea mea se schimbă în bine. Puțin câte puțin, de la primul pas”, a scris vedeta.

Ce și-a cumpărat Andreea Marin ca să se mențină în formă

Totodată, în cadrul emisiunii ”Teo Show”, Andreea Marin a dezvăluit ce și-a cumpărat ca să se poată menține în formă în timpul pandemiei de coronavirus. Ea a precizat că a început să fie mult mi atentă la stilul ei de viață și că a inclus ceva sănătos în rutina ei de dimineață.

”Am luat o bandă de alergat de curând. Nu prea am loc de astfel de obiecte, dar nu mai puteam alerga afară din cauza frigului, sălile erau închise. Aşa că am decis să fac mişcare pentru că mişcarea e viaţă. Asta a fost singura soluţie. Obişnuiesc să fac sport dimineaţa pentru că seara sunt obosită mereu. Aşa încep şi ziua cu energie, cu o stare de bine, plec la drum cu alte idei”, a declarat Andreea Marin. coral