Informatii de ultima ora in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca le-a oferit anchetatorilor unele detalii extrem de importante, iar anchetatorii vor verifica toate acele gropi betonate din curtea acestuia.

Purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat, vineri, presei, la Caracal, ca vor fi cercetate toate zonele din curtea locuintei lui Gheorghe Dinca, de echipe complexe. Printre cele verificate sunt si gropile de beton.

„In baza unui nou mandat de perchezitie am intervenit la domiciliul inculpatului, urmare a preluarii dosarului de la DIICOT ST Craiova la Structura Centrala. Vom efectua o cercetare criminalistica complexa si amanuntita, impreuna cu politisti din cadrul Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, Directia de Combatere a Criminalitatii Organizate, Institutul National de Criminalistica, precum si cu Serviciul Criminalistic din Politia Capitalei. Cand vorbesc de o actiune complexa, de o cercetare complexa, ma refer la faptul ca vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate cu echipe diferite. De asemenea, se va avea in vedere si vor fi verificate si gropile acelea cu beton si ciment dupa ce in prealabil vom face o degajare a zonelor respective”, a spus Porime.
Noi indicii care vor fi valorificate

Potrivit Mihaelei Porime, Gheorghe Dinca a oferit noi indicii care vor fi verificate. „A mai oferit noi indicii care vor fi valorificate si verificate in cadrul anchetei. Nu pot spune la acest moment (ce indicii – n.r.). Noi am solicitat de ieri mandat de perchezitie domiciliara”, a afirmat Porime.

Procurorii DIICOT au reluat – azi – cercetarile in cazul crimelor de la Caracal, facand verificari la casa lui Gheorghe Dinca, unde au fost gasite probe de ADN apartinand Alexandrei Macesanu, informeza mediafax.ro.

 

coral