Gheorghe Turda si Nicoleta Voicu s-au despartit, desi toti cei care ii cunosc au crezut ca acestia vor face pasul cel mare. Dupa ce iubita artistului a facut primele declaratii despre motivul rupturii dintre ei, interpretul a vrut sa clarifice lucrurile.

Gheorghe Turda spune ca gelozia excesiva a partenerei este motivul real al despartirii.

„Da, m-am despartit de Nicoleta in urma cu patru zile. Si-a luat lucrurile si s-a mutat in apartamentul ei. Mai are cateva lucrusoare pe aici. Exclud varianta unei impacari pentru ca nu se poate trai cu ea. Era foarte geloasa, imi urmarea telefonul si cand eram la baie, imi raspundea la apeluri. Ma sunau colegi de breasla, trebuia sa le raspund, dar ea imi reprosa ca stau prea mult la telefon. Partea proasta e ca mi-a stricat niste relatii importante. Ce sa zic, eu nu o intrebam pe ea cine o suna, de ce doarme cu telefonul sub perna sau de ce il ia si la toaleta”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!.

Nicoleta Voicu il contrazice pe Gheorghe Turda si spune ca nu era geloasa.

„Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesionala. Din timpul petrecut impreuna, 99 la suta il acorda lumii, celor care il contactau. Stateam impreuna, iar el vorbea continuu la telefon. S-a intamplat de nenumarate ori sa se trezeasca dimineata si in loc sa ma priveasca, sa se uite la telefon. Eu nu l-am inselat, pentru ca telefonul meu era in orice colt din casa, insa dumnealui il tinea ori in buzunar, ori langa farfuria cu ciorba. Domnul Turda ma neglija ca femeie. Eu provin dintr-o familie instarita, am fost rasfatata, am dus o viata de domnita si am avut tot ce mi-am dorit. Eu nu am cerut vacante si croaziere, ci afectiune. Ca in orice cuplu, voiam plimbari in oras, atentie si momentele noastre. Noi, in loc de iesiri in doi, aveam iesiri publice, la evenimente, la aniversari, si totul s-a raportat la profesia lui. Prima noastra iesire a fost asa: «Nicoleta, trebuie sa mergem la evenimentul lui Catalin Crisan». Toate iesirile noastre au fost asa, iar cand stateam acasa, domnul Turda vorbea continuu la telefon. Deci nu eram geloasa, asa cum spune dansul!”, a spus Nicoleta Voicu penru sursa mai sus citata.

coral