Cei doi antrenori de la Exatlon au avut deja primul conflict de cand au intrat iar in emisiune. Totul a plecat de la o lupta pierduta de echipa Faimosilor.

Echipa Faimosilor, antrenata de Vladimir Draghia, a pierdut ultimul joc, asa ca a fost nevoita sa petreaca noaptea la baraca, asta dupa ce au stat o perioada la vila, unde au beneficiat de toate conditiile.

Evident, in aceste conditii concurentii antrenati de Giani Kirita au petrecut o noapte la hotel, in conditii de lux. Ceremonia de dinaintea primului joc din aceasta seara a fost prilej ca Giani Kirita sa il ia la rost pe adversarul de la Faimosi, Vladimir Draghia.

Vladimir Draghia declara ca la baraca sunt conditii mai neprietenoase decat in cotetul din sezonul 1. Faimosul ii spunea lui Cosmin Cernat ce sfaturi le-a dat concurentilor pentru a se asigura ca dorm mai bine. Giani Kirita a intervenit imediat.

„Hai, ba, opreste-te! Vorbesti mai mult decat Cazacu! Ai uitat. Gata, ca mai suntem si noi! Vorbesti tu prea mult. Ne-ai disperat!”, a spus Giani Kirita la Kanal D.

coral