Un jucător la cazino are nevoie de câteva elemente cheie pentru a avea parte de experiențe cât mai plăcute, pentru a-și desfășura activitatea fără probleme. Pe lângă licența de funcționare a operatorului la care este membru, el va avea nevoie și de o gamă cât mai diverisifcată de jocuri, pentru a avea libertatea de a-și alege titlurile preferate. În cazul acesta, intervine creativitatea, profesionalismul și experiența providerului de software.

EGT Interactive este o companie cu un istoric bogat, care de-a lungul zecilor de ani de activitate, a acumulat o experiență diversă. Pe baza sa, dar și a deschiderii către nou, a reușit să își construiască un portofoliu bogat, cu jocuri precum păcănele online Rise of Ra, Lucky Woods, 100 Cats, Ice Valley sau Vampire Nights.

Cu toate acestea, el a rămas în istoria gambling-ului recunoscut, în mod special, pentru sloturile tradiționale, cu fructe, ca Shining Crown, Extra Stars sau seriile de succes Burning Hot, Dazzling Hot, Super Hot. Fiecare dintre acestea are elemente deosebite, prin care se diferențiază de alte păcănele online asemănătoare.

De-a lungul anilor, compania s-a extins destul de mult, ajungând să aibă peste 20 de jurisdicții, parteneriate cu mai mult de 400 de operatori live și suport tehnic 24/7 în mai multe limbi. Chiar dacă par detalii care nu au legătură directă cu experiența ta, toate acestea atestă calitatea serviciilor și produselor providerului.

Portofoliul furnizorului de sloturi EGT

După cum am menționat anterior, EGT Interactive a reușit de-a lungul anilor să își construiască un portofoliul bogat. În el sunt incluse multe jocuri de cazino, precum Ruletă, Keno sau Poker, însă majoritatea titlurilor sunt video sloturi. Acestea au tematici diverse, de la fructe ca în 20 Dazzling Slot online, până la aventuri, Egipt Antic, natură și nu numai. Pe lângă păcănelele virtuale de mai sus, există și alte titluri de top, precum:

●      Dice&Roll

●      Zodiac Wheel

●      Amazons’ Battle

●      Circus Brilliant

●      Dortothy’s Fairyland

Toate acestea au elemente speciale, prin care se deosebesc de cele lansate de alți provideri, după cum vei afla în continuare.

Caracteristici ale jocurilor marca EGT

Compania a obținut încrederea jucătorilor prin jocuri cu o grafică foarte bună, prin crearea unui gameplay palpitant, indiferent de tema păcănelei, dar și prin micile surprize care influențează valoarea premiilor. În plus, nici valoarea RTP-urilor nu poate fi ignorată, în portofoliul providerului EGT Interactive existând titluri cu un procent avantajos de returnare, la fel ca volatilitatea lor.

Nu trebuie neglijată nici atenția la detalii, mai ales când este vorba de tehnică sau aspect. Păcănelele marca EGT sunt proiectate pentru a putea fi jucate de pe orice dispozitiv, desktop sau mobil. Ele își vor păstra nu doar grafica, ci și efectele audio-video și funcțiile.

Pe lângă toate acestea, video sloturile providerului de software EGT Interactive au un Jackpot ieșit din comun, cu 4 niveluri. Acesta care este sub forma unui mini-joc, unde sunt disponibile 4 premii, fiecare având o altă valoare reprezentată de semnul unei cărți de joc.

De cele mai multe ori, valoarea lor este progresivă, iar principalul avantaj este că vei avea de câștigat, indiferent de alegerile pe care le faci. Funcția este cunoscută și sub denumirea de Jackpot Cards sau Jackpot Mystery, cel mai adesea fiind activată aleatoriu.

Concluzie

EGT Interactive este un gigant al iGaming-ului pentru că are o experiență vastă în această industrie, pentru că a reușit să evolueze constant, să plieze valorile sale pe tendințe și să creeze mereu noi titluri atractive. Pentru a înțelege cel mai bine popularitatea sa, va fi nevoie să încerci câteva dintre acestea. Fă asta la un cazino licențiat din România și joacă responsabil, pentru a avea riscurile cât mai diminuate!

coral