Familia Matac își duce traiul cu greu de pe o zi pe altă. Mario este grav bolnav și în orice moment există posibilitatea că băiețelul să moară în somn, iar tatăl nu-și poate găși de muncă din cauza bolii pe care o are.

Din fericire pentru ei, cel care s-a oferit să îi ajute este Gigi Becali, care prin gestul sau, a reușit să o emoționeze până la lacrimi pe Andreea Mantea.
Imediat ce a văzut cazul în direct la Tv, Gigi Becali a sunat și le-a promis membrilor familiei că le va oferi o casă în care să locuiască.

„Să nu se creadă că facem aranjamente. Eram în bucătărie, îmi făceam un ceai și am dat la televizor. De când faci emisiunile astea serioase mă uit și la ține. I-am spus și Andreei Mantea că dacă nu poartă decolteuri mă uit la emisiune, am văzut-o că e îmbrăcată serios și la final am văzut fetiță asta că plângea și m-a impresionat atât de tare.

Am zis ce pot să fac eu cu bogațîi dacă nu pot șterge lacrimă unui copil?! Am zis că nu mai vreau să întru că nu mai vreau să fac show. Mâine i-am spus Andreei să meargă să caute un apartament cu trei camere să stea și ei că oamenii”, a spus afaceristul.

Domnul Matac: „Chiar vreau să I mulțumesc și dansului pe această cale că ne lasă tot ce e aici.
Se pare că Gigi Becali a avut și o cerere deosebită și anume că toți membrii familiei să fie proprietari, bineînțeles, cu excepția lui Mario care e minor.
Apartamentul are 4 camere. Llivingul e spart cu bucătăria și are cm 15 metri pătrați. Sunt 2 camere: una cu balcon de 10, una de 13,5. Familia Matac nu are voie să-l vândă sau să-l gireze timp de 10 ani.

Familia Matac și-a văzut pentru prima dată casă în direct, la WOWbiz. Apartamentul este dotat cu tot ce trebuie. Bucătăria e complet utilată cu plită, aragaz, frigider, centrală termică și tot ce e util pentru că familia să trăiască în condiții umane.
„Nu îndrăznesc să întru”, a spus emoționat Ion Matac.

coral