Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, ar fi rămas fără trei oi, hoții fiind doi tineri care au fost prinși în trafic, conform Poliției Ilfov. Omul de afaceri și-a declarat în mai multe rânduri pasiunea sa pentru oi, crescând câteva sute de animale pe un teren din spatele vilei sale din Pipera.

Gigi BecaliFoto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

Vinerea trecută, un cioban care avea grijă de oile lui Gigi Becali a sesizat că îi lipsesc trei oi, iar a doua zi a anunțat Poliția, conform Antena 3.

”La data de 5 noiembrie, în jurul orei 13:16, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că la data de 4 noiembrie, în intervalul orar 15:00-15:30, i-au fost sustrase 3 ovine ce se aflau la pășunat pe un teren extravilan din apropierea Bd. Pipera- Voluntari, județul Ilfov. (…)

La data de 5 noiembrie, în jurul orei 20:30, polițiștii din Voluntari au identificat și depistat în trafic autoturismul folosit la comiterea faptei reclamate, în interiorul căruia se aflau doi tineri în vârstă de 17 și respectiv 22 de ani, iar în urma verificărilor s-a constatat că tânărul care se afla la volan nu avea permis de conducere", a transmis Poliția Ilfov printr-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, prejudiciul reclamat este de 1500 de euro, iar în acest caz a fost deschis dosar penal pentru furt și conducere fără permis.

"Bucuria mai mare decât un milion de euro"

Patronul FCSB și-a declarat în mai multe rânduri pasiunea sa pentru oi, crescând câteva sute de animale pe un teren din spatele vilei sale din Pipera.

"Zilnic stau jumate de oră, mă uit la ele cum pasc. Zilnic. Asta e bucurie, nu? Eu nu vând oile, le dau cadou. Am 150 de oi aproape. Dar eu am bucurie. (…)

Bucuria e mai mare când văd cum pasc oile decât un milion de euro. Aș vrea să câștig milionul, dar dacă-l câștig nu am bucurie cum am bucuriei când pasc oile. Bucuria e mai mare, că noi nu știm bucuria în ce este", declara Becali, în luna mai, pentru România TV. coral