Gigi Becali condamnă acțiunile Rusiei și decizia lui Vladimir Putin, cel care a ordonat începerea războiului pe teritoriul Ucrainei. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit pentru ProSport că momentan nu i s-a cerut ajutorul direct în problema refugiaților, dar că dacă este nevoie de el, nu va ezita să se implice.

Vladimir Putin a declanșat iadul în Ucraina, iar intreaga omenire l-a condamnat pentru declanșarea războiului care amenință întreaga Europă.

Pe teritoriul Ucrainei au fost și sportivi și antrenori români, iar aceștia încearcă în cursul acestor zile să ajungă în România, după ce ieri au fost blocați pe teritoriul țării vecine.

Printre cei care au condamnat acțiunea lui Vladimir Putin a fost și Gigi Becali (63 de ani), cel care a spus pentru ProSport că dacă este nevoie să se implice în ajutorul refugiaților, o va face fără nicio reținere.

Gigi Becali îl distruge pe Vladimir Putin pentru că a pornit războiul dintre Rusia și Ucraina. „Nu mai poate să fie controlat!”

Gigi Becali a declarat pentru ProSport că este destul de greu ca cineva să îl mai oprească în aceste momente pe Vladimir Putin, și doar Dumnezeu îl va putea judeca.

„Eu nu îl pot judeca pe Putin, dar îi condamn cu tărie acțiunile. A produs moarte pe Pământ, iar Dumnezeu o să îl judece. Sunt unii oameni în istorie care sunt comparați cu Irod. Acest om Irod a omorât 21.000 de prunci. Așa sunt unii oameni în lume, iar Putin a ales să omoare oameni. Este unul dintre acei oameni răi, iar din păcate acum nu mai poate să fie controlat.

Nu știu când se va opri și ce are de gând să facă. Nu mi s-a cerut ajutorul la refugiați, dar dacă o să mi se ceară telefonul meu este deschis”, a spus Gigi Becali.

coral