Gigi Becali este, pur si simplu, oripilat de faptele lui Gheorghe Dinca. Patronul FCSB-ului considera ca ”Rimaru din Caracal” il are pe Diavol in el, iar castrarea chimica, in cazul sau, ar fi cea mai buna solutie.

Om credincios si cu frica de Dumnezeu, Gigi Becali nu a ramas impasibil la ororile comise de Gheorghe Dinca, barbat care ar fi curmat viata a cel putin doua adolescente. Latifundiarul a precizat ca ucigasul tinerelor ar trebui castrat si chinuit pana isi va da ultima suflare. Totodata, omul de afaceri nu este de acord cu introducerea pedepsei cu moartea.

“Eu sunt primul care voi vota pentru castrarea pedofililor, violatorilor si criminalilor. Castrare chimica, tata! Doar un animal poate sa faca asa ceva. Nu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea, dar pe astfel de oameni i-as baga la un loc si i-as chinui pana inchid ochii. Eu nu l-as omori. Moartea ar fi prea simplu. Nu! Chinuiti pana isi dau ultima suflare. Ma uitam la el (n.r. Gheorghe Dinca) si am realizat imediat ca are demoni in el. Il are pe Diavol in el.

M-am uitat o singura data la el, cand statea jos, in momentul in care l-au retinut. Privirea aia nu apartine unui om normal. Ma repet, sunt de acord ca astfel de animale sa fie castrate. Dar trebuie sa intrebam si Biserica. Pentru ca, normal, cetatea decide. Daca vrem sa traim sub astfel de legi, trebuie sa intrebam cetatea, biserica…”, a spus Gigi Becali.

“Nu-l vad bine deloc daca va intra la inchisoare…”

Patronul FCSB-ului vrea, din tot sufletul, sa-l vada pe Gheorghe Dinca la inchisoare, nicidecum inchis intr-un spital de nebuni. Gigi Becali este ferm convins ca ”Rimaru din Caracal” va avea mult de patimit daca va ajunge dupa gratii, mai ales ca detinutii nu-i au deloc la inima pe pedofili, violatori sau pe cei care ucid copiii.

“Am auzit ca s-ar putea sa scape de puscarie. Nu pot sa cred ca ar fi posibil asa ceva. Pai hai sa omoram toti oameni si apoi spunem ca suntem nebuni. Si mergem la spital, nu la inchisoare. Nu accept asa ceva. Locul lui (n.r. Gheroghe Dinca) este la puscarie. Vai de capul lui ce va pati cand va ajunge acolo… In temnita sunt oameni cu copii care nu tolereaza asa ceva. Nu-l vad bine deloc dupa ce va intra la inchisoare… Oamenii de acolo nu te iarta!”, ne-a mai declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, contrariat: “Cum sa ai astfel de pofte?”

De-a lungul timpului, Gigi Becali a avut o atitudine ferma contra pedofililor si violatorilor. “Acesti oameni trebuie sa fie izolati. Sa stea intr-o puscarie si sa nu intre in contact cu oamenii. Cei care fac astfel de lucruri trebuie izolati. Nu poti sa le dai puscarie pe viata, dar ar trebui sa stea departe de oameni. Ar trebui sa se faca puscarii speciale pentru ei. Astfel de oameni au demoni in ei. Cum sa ai astfel de pofte?

Daca vrei sa te vindeci, trebuie, in primul rand, sa vrei. Daca nu ai pocainta, nu te poti vindeca de aceasta boala. Asta este o boala de demoni, esti posedat. Astfel de boala poata fi vindecata prin rugaciunile Sfantului Vasile. Astfel de oameni au o armata de demoni in ei. Este nevoie de post, rugaciune si multa pocainta ca sa te vindeci”, a spus Gigi Becali in urma cu doar cateva luni.

  coral