Pregatiri pentru o nunta senzationala! Mireasa va fi chiar Teodora Becali, fiica latifundiarului din Pipera. Teodora Becali, fiica lui cea mare, a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Mihai Theodor Mincu, cunoscut si sub numele de ”Printisorul din Dobroesti”.

Gigi Becali este un viitor socru fericit. Nu se opune casatoriei, ba chiar are numai cuvinte de lauda despre cel care ii va deveni ginere.

„Are peste 1,85m, asa cum imi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevarat ca in octombrie o sa facem nunta. In Bucuresti o facem. Mai multe nu vreau sa spun, ca nu vor ei si vreau sa le fac pe plac. Eu i-am zis: << tata, faci ce vrei, nu ma mai intereseaya ce faci. Cat ai stat la mine in casa ai fost cu mine, ai facut ce ai vrut>>. Dar am incredere ca va face numai bine”, a spus Becali.

Bineinteles, Gigi Becali a fost chestionat – la Romania TV – si despre viitorii cuscri. Si, asa cum s-a intamplat si in cazul viitorului ginere, Gigi s-a declarat incantat.

„Sunt si ei oameni avuti. E o familie curata, frumoasa si asta ma bucura si mai mult”. Sunt in bucurie de o saptamana. Traiesc bucuria asta de cand i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvantarea si de la un episcop”, a mai declarat Gigi Becali.

coral