Gina Pistol le-a cerut sfaturile celor care o urmăresc în mediul online, după ce se confruntă cu niște probleme de sănătate.

Iubita lui Smiley se confruntă de câteva zile cu probleme de sănătate care nu îi dau pace. Gina Pistol le-a povestit urmăritorilor săi din mediul online că nu se află într-o stare fizică prea bună și le-a cerut acestora ajutorul.

Vedeta Antena 1 a început de curând antrenamentele de fitness și este hotărâtă să-și recapete formele de invidiat, de dinainte de a rămâne însărcinată.

Îndrăgita prezentatoare are toate motivele să se considere o femeie împlinită, are o carieră de succes, de câțiva ani trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Smiley și de câteva luni a devenit pentru prima oară mămica unei fetițe.

De curând, Gina Pistol a decis că este momentul să elimine kilogramele în plus care s-au acumulat în timpul sarcinii și a început procesul de slăbire. Vedeta colaborează cu o cunoscută antrenoare de fitness și, de asemenea, a făcut schimbări și în ceea ce privește obiceiurile alimentare.

Gina Pistol le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram că de câteva zile are dureri acute de genunchi, care o împiedică în desfășurarea activităților zilnice.

„De o săptămână mă dor foarte tare genunchii… de vreo două zile și gleznele. Ce să fac, ce să iau?”, a povestit vedeta Antena 1.

Smiley a fost, de curând, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță și a dezvăluit faptul că Gina Pistol urmează să înceapă filmările pentru emisiunile pe care le prezintă la Antena 1.

Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, urmează să împlinească un an în luna martie. Artistul a declarat că nu se gândesc la un al doilea copil și că deocamdată vor să se axeze pe viața profesională.

coral