Marile câștiguri din videochat nu apar niciodată din întâmplare. Pur și simplu nu există noroc pur, venit de nicăieri. La Gloria Agency știm perfect asta fiindcă suntem de peste 16 ani în industrie. Am lucrat cu mii de modele, care au făcut sume din categoria wow. Și niciuna nu s-a bazat doar pe noroc.

Ce contează cu adevărat este să știi să faci videochat. E la fel ca în orice alt domeniu. E esențial să înțelegi cum funcționează lucrurile, să ai informațiile și abilitățile necesare. De asta investim și noi atât de mult în training.

Putem spune chiar că trainingul e fundamental în ceea ce facem. Dincolo de amenajările spectaculoase ale sediilor noastre și de un sistem de bonusare avantajos, învățarea e pe primul loc. De la lucrurile la bază, la secretele, rafinamentele modellingului.

Vrei să afli și tu mai multe despre asta? Îți explicăm totul în detaliu chiar acum!

Școala de videochat Gloria te premiază cu bani

Din primul moment în care ne cunoaștem, ne uităm la câteva lucruri simple: dacă ești îngrijită ca femeie, dacă știi bine engleza și dacă ești ambițioasă. Adică dornică să înveți cum se fac banii. Și dispusă apoi să aplici ce afli de la noi.

Dacă se îndeplinesc condițiile astea, te invităm să participi la Școala Gloria. Stai liniștită, nu e vreun fel de liceu, cu catalog, cu note. Ci un mediu organizat, în care colegele noastre specialiste în videochat îți transmit tot ce ai nevoie să știi despre noul tău job.

Facem asta sistematic, după un plan bine stabilit, cât mai eficient cu putință. Iar când vorbim despre specialiste, chiar suntem serioase în privința asta. Echipa noastră e 100% feminină, cu background solid în industrie. Pentru ca transferul de cunoștințe și experiență să fie cât mai rapid.

Colegele trainere știu toate detaliile tehnice despre modelling, site-uri și atragerea membrilor. De asemenea, folosesc proceduri de coaching personalizat, în funcție de felul tău de a fi. Scopul nostru comun este să dezvoltăm cea mai bună versiune a ta, ca persoană.

Îți descoperim și scoatem în evidență talente și calități de care poate nici nu erai conștientă. Lucrăm mult la partea de teasing, de seducție, de comunicare cu membrii de pe site-uri.

Te învățăm ce rol extraordinar îl au ținutele, look-ul tău în general. Și îți conturăm un stil personal, inimitabil.

Evident, efectele Școlii Gloria se văd în bani, în succesul tău ca model. Cu cât ești mai deschisă la sfaturi, la a absorbi cunoștințe, cu atât reușita ta financiară e mai mare.

Te poți convinge asta urmărind succesul modelelor de top de la Gloria Agency, care ajung în mod constant în topul încasărilor de pe LiveJasmin, cel mai important site premium de videochat din lume.

În 6 săptămâni, te învățăm esențialul despre videochat

Cum îți spuneam, facem acest transfer de cunoștințe într-un mod organizat, eficient. În primele tale 6 săptămâni la Gloria Agency, primești un training complet, cu seminarii de perfecționare a limbii engleze, de cultură generală și cursuri individuale de make-up.

Oricum, chiar dacă ai emoții de început, stai fără griji: ai mereu o traineră dedicată, care te ajută non-stop cât ești online. Ești mereu în contact cu ea și așa te asiguri că pui corect în practică ce ai învățat. Așa că fii liniștită, o să fie bine!

Totodată, te invităm la workshop-uri de specialitate în România sau în străinătate. Să cunoști noutățile din industrie, opinia reprezentanților marilor site-uri de videochat cu care colaborăm.

Toate aste te ajută să faci progrese rapide, apoi să-ți rafinezi constant performanța ca model, când ești online.

Așa fac toate modelele de top din videochat. Fetele cu încasări mari continuă să învețe. Caută mereu idei noi, informații utile de care se pot folosi pentru a deveni și mai bune în ceea ce fac.

Școala Gloria e doar introducerea în videochat. Sunt pașii necesari pentru ca tu să ai rapid succes. Continuitatea e însă esențială. Cu cât te folosești mai mult de trainera ta, de experiența altor colege din studio, de oportunitățile de a participa la evenimente de profil internaționale, cu atât faci mai mulți bani.

Așa cum bine se spune: “Cunoașterea înseamnă putere”. În cazul nostru, aprofundarea secretelor videochatului îți dă puterea să fii și tu în topul încasărilor. Acolo sus, cu celelalte modele extraordinare de la Gloria Agency.

Îți dorești și tu asta? Atunci hai să ne cunoaștem și să începem o colaborare de succes! Visul tău e misiunea noastră!

Contact

Gloria Agency, București

Telefon: 0729 330 330 

www.gloria-agency.ro coral