Update: Patru persoane sunt grav rănite

Salvatorii clujeni intervin la un accident rutier care s-a produs în dimineaţa de luni 7 noiembrie, în localitatea Bologa, judeţul Cluj. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autoturism și o autoutilitară au fost implicate într-o coliziune pe DN 1 Huedin – Aleșd, în zona localității Bologa, județul Cluj, circulația fiind oprită în ambele sensuri.

Salvatorii ISU Cluj au anunţat că intervin la accident rutier care a avut loc în localitatea Bologa, pe DN1E60. În accident au fost implicate două autovehicule, un autotren cu o dubiţă.

Accidentul s-a soldat cu 4 victime, bărbați care primesc îngrijiri medicale, sunt conștienți și nu au fost încarcerați. Cele 4 victime se aflau în dubița implicată în accident. Intervenția este în desfășurare.

Detașamentul Huedin al ISU Cluj intervine cu 3 autospeciale, iar Serviciul Județean de Ambulanță cu alte 2. Totodată, ISU Cluj mai anunţă că circulația este blocată la ora 8 pe ambele sensuri. 

Știre inițială: Un grav accident de ciculație a avut loc în cursul acestei dimineți, în localitata clujeană Booga. Mai multe mașini au fost implicate, traficul este restricționat.

Revenim cu detalii

 

coral