Gabriela Cristea a trecut prin clipe grele, inca din primele zile din noul an. Gravida in sapte luni, vedetei i s-a facut rau in timpul emisiunii pe care o modereaza, insa a reusit sa reziste pana la pauza de publicitate. Imediat dupa, a avut nevoie de ingrijiri medicale si i s-a pus masca de oxigen. Din fericire pentru prezentatoare, totul s-a sfarsit cu bine, dupa sedinta cu aerosoli si-a revenit.

Gabriela Cristea este insarcinata pentru a doua oara si urmeaza sa devina mama unei fetite peste aproximativ doua luni. Recent, ea a dezvaluit ca, desi ii este greu din cauza programului: „De cand sunt insarcinata, recunosc ca nu mai am putere pentru lucrurile astea de cochetarie. (…) Nu mai folosesc vopseluri cu amoniac, desi culorile sunt mai puternice, se ia mai greu. Le recomand mamicilor. Inteleg ca este nociv pentru sarcina. Eu am optat si pentru varianta sa nu imi mai dau unghiile cu oja. Acetona aia… am optat pentru varianta de a nu o mai folosi absolut deloc. Incerc sa ma tin si sa ma ingrijesc. In general cand esti insarcinata oamenii spun: ai ce frumoasa esti! Si tu te simti ca un balon, ca o balena esuata. De doua ori pe luna ma duc la cosmetica, la ce am nevoie”.

”Ma gandesc cum sa-mi pun o perna sub burta”

Gabriela Cristea  dezvaluit tuturor cat de mult i-a crescut burtica. Totul a fost posibil prin tinuta pe care a purtat-o: o rochie scurta si cu maneci, colorata cu alb si galben. Si, pentru ca burtica de gravida sa i se vada in toata splendoarea, prezentatoarea a fost filmata din profil de colegii sai. La un moment dat, viitoarea mamica a impartasit un episod amuzant pe care l-a trait impreuna cu producatoarea emisiunii sale.

“Vin si eu intr-o zi cu o rochie asa, pe umeri, imi atarna asa si mi se vedea o bretea de la sutien, si zic: «Hai, draga, ca e sexy, ce nu va place?». Si Adelina mea, producatorul emisiunii imi zice: «Pai da, dar nu vezi ce bretea ai?». Si zic: «Da, pai e de gravida, ce vrei sa-mi pun?

Sunt un pic invidioasa. Eu ma gandesc cum sa-mi pun o perna sub burta, sa ma rostogolesc de pe-o parte pe alta”, a povestit Gabriela Cristea in cadrul emisiunii “Te iubesc de nu te vezi”.

coral